Gökhan: Taraftarlar inanıp, güvensinler

Çok zor bir maçtan 3 puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve camiaya da yaşattıklarına inandığını ifade eden kaleci Gökhan Tokgöz, takım olarak terlerinin son damlasına kadar Konyaspor'un başarılı olması için gayret gösterdiklerini, taraftarların v
Gençlerbirliği ile oynadıkları maçın zor geçeceğini bildiklerini ve buna göre hazırlandıklarını belirten  Gökhan Tokgöz değerlendirmesinde şunları söyledi:
"Biz oyuncular, teknik heyet ve Konya halkı için zor bir maçtı. Çünkü 6 maçtır iç sahada istediğimiz sonuçları alamıyor ve galip gelemiyorduk. Şans bizim yanımızdaydı ve Allah'ın da izniyle galip geldik. Bununla birlikte uzatma dakikalarında girdiğimiz net fırsatları iyi değerlendiremedik. Bunda vurdumduymazlık ve şanssızlıkta etkili oldu. Belki de son dakikalarda gol yiyip maçı berabere de bitirebilirdik. Rakip ne kadar mücadele ediyorsa onlardan fazla veya en azından onlar kadar mücadele etmemiz lazım. Maçı kazanmak istediğimizi iki kat ortaya koymamız ve bunu da göstermemiz gerekir diye düşünüyorum” dedi.
Gençlerbirliği maçında takım olma adına kıpırdanmalar olduğunu söyleyen Gökhan, “Bu hafta takımımızda biraz daha kımıldanmalar vardı. Geçen haftaya oranla maça daha iyi başladık. İlk 20 dakikadan sonra top daha fazla rakibimizin ayağında kalmaya başladı. Biz ayağımızda topu fazla tutamadık ve kendimizin de istemediği bir şekilde skoru korumak adına mı ? Yoksa heyecan veya stresten mi topları uzun oynamaya başladık. Top daha fazla ayağımızda kalsa Gençlerbirliği'nin direncini belki ilk yarıda kırabilirdik. İkinci yarıya da istediğimiz şekilde başlayamadık. Her iki devrede de iki devrelik bir Konyaspor vardı. Son 20 dakikada rakibin üzerine giden, rakibi bozmaya çalışan, gol pozisyonları arayan taraf bizdik. Rakibimiz sahasına kapandı ve netice de son dakikalarda da olsa golü bulduk. Uzun bir aradan sonra sahamızda galibiyet sevinci yaşadık ve taraftarlarımıza, camiamıza da yaşattığımızı umuyorum.”
Taraftarların kendilerine inanmasını isteyen tecrübeli kaleci, bu konudaki düşüncelirini ise şöyle açıkladı.
“Konya halkı bu takıma inansın. Çünkü bizler inanıyoruz. Bizler burada işçiyiz ve para kazanmak için varız. İnanın bizim bir 90 dakikada aldığımız primi kazanmak için çoğu insan çok emek sarfediyor. Biz takım olarak bunun bilinci içerisindeyiz. Bu aldığımız paraların hakkını verebilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağımızı bilsinler ve inansınlar. Bunları niye söyledim. Bilmiyorum ama söyleme ihtiyacı duydum. Bizler üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Çok samimi bir takımımız var. Buna kimsenin zarar vermesine izin vermeyeceğiz. Küme düşme lafını ben kullanmayacağım ve arkadaşlarıma da kullandırtmayacağım. Göreceksiniz ikinci devre çok farklı bir Konyaspor olacak. Ben inanıyorum. Bize güvenen insanlarda inanırlarsa ve kalpten sahip çıkarlarsa biz her şeyin üstesinden geleceğiz.”


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri