Gökhan geliyor

Konya Anadolu Selçukluspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil beyazlıların listesindeki Gökhan Çakır bugün Konya’ya geliyor.

Transfer çalışmalarına büyük bir titizlikle devam eden yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da listedeki isimlerle görüşmeler devam ediyor.

GÖKHAN GELİYOR

Torku Konyaspor forması da giyen Nazilli Belediyespor futbolcusu Gökhan Çakır bugün yeşil beyazlı yöneticilerle görüşmek için Konya’ya gelecek. Oyuncu ile yapılacak görüşmeler sonrasında anlaşmaya varılması durumunda Gökhan ile 1 yıllık sözleşme imzalanacak. Gökhan sözleşmeye imza atması durumunda 2014-2015 sezonunda yeşil beyazlıların ilk transferi olacak.

DIŞ TRANSFER HAREKETLİ

Gökhan’ın yanı sıra yeşil beyazlılarda dış transfer b,r hayli hareketli. İnegölspor’dan Çağdaş ile ilgilendiği öğrenilen Konya Anadolu Selçukluspor, Bora Yelken’den ise cevap bekliyor. Bora, Konya’ya gelerek yeşil beyazlı yöneticilerle bir görüşme gerçekleştirmişti. Tavşanlı Linyitspor’dan Ahmet Topal ile ise önümüzdeki hafta içerisinde bir görüşme gerçekleşmesi beklenmekte.

KONYASPOR’DAN HABER YOK

Öte yandan Konyaspor’dan kiralık olarak kadroda düşünülen Ahmet Sabri Fener, Abdullah Çoban ve Abdülkerim Bardakçı’dan henüz haber yok. Oyuncuların PTT 1. Lig’de oynamak istemeleri sonrası  adı geçen futbolculara süre tanınmıştı. Gelecek hafta bu sürenin dolacağı öğrenilirken, oyuncuların net kararlarının gelecek hafta içinde netleşeceği ifade edildi.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri