Gökhan Emreciksin beklemede

Konya Anadolu Selçukluspor’da Gökhan Emreciksin transferi beklemeye alındı. Oyuncunun Boluspor ile olan sıkıntılarını çözmesi beklenmekte

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da Gökhan Emreciksin transferi beklemeye alındı. Halen Boluspor ile anlaşması devam eden oyuncu kulübünü mahkemeye verdiği için sıkıntılarını çözmesi beklenmekte.

PAZARTESİ’YE KADAR ZAMAN İSTEMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta gündeme gelen ancak yeşil beyazlı takımdan Pazartesi gününe kadar izin isteyen Gökhan Emreciksin halen Boluspor ile olan sıkıntılarını çözemedi. Kulüpten alacakları nedeni ile TFF’ye başvuran oyuncu hakkındaki kararın gecikmesi nedeniyle Gökhan’ın transferi bir kez daha çıkmaza girdi. Oyuncunun bonservisi için Boluspor takımının 70 bin lira para istediği öğrenildi.

SIKINTI ÇÖZÜLÜRSE İMZA ATACAK

Anadolu Selçukluspor’un bu yüksek maliyeti ödemek istememesi üzerine ise oyuncu dün Bolu’ya giderek, anlaşmasının feshi noktasında Bolusporlu yöneticilerle görüşmelere başladı. Görüşmelerin olumlu sonuçlanması durumunda Konya’ya gelecek Gökhan Emreciksin, Anadolu Selçuklusporlu yöneticilerle görüşmeye başlayacak ve büyük ihtimal 2. devrede Konya Anadolu Selçukluspor forması giyecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri