Gökhan Caba Şekerspor’da

TFF 2. Lig 2. Grup temsilcimiz Konya Şekerspor, Bolu kampındaki hazırlık maçlarında rakiplerini ezip geçiyor. Yeşil-beyazlılar, önceki gün Adıyamansporu da 4-2lik skorla devirmeyi başardı.

Bir diğer taraftan da Cafercan transferinin ardından sessiz kalan yeşil-beyazlılar dün transferde sessizliğini bozdu. Temsilcimiz Boluspor’un tecrübeli stoperi Gökhan Caba’yı bir yıllığına renklerine bağladı. Yeşil-beyazlıların son bombası Gökhan Caba, 1982 İstanbul doğumlu. Yetenekli futbolcu Caba, Boluspor forması giymeden önce Bakırköyspor, İstanbulspor, Fatih Karagümrük, Kasımpaşa ve Malatyaspor'da mücadele etti.

Konya Şekerspor’un, rakiplerine karşı affı yok. Bolu kampının birinci etabında oynadığı hazırlık maçlarında seri galibiyetlere imza atan yeşil-beyazlılar, ikinci etabın ilk hazırlık maçında deneyimli ekip Adıyamanspor’un da gözünün yaşına bakmadı.
Adıyaman karşısında ortaya koyduğu performans ve aldığı skorla göz dolduran temsilcimizin gollerini Cafercan, Murat Gürbüz Erol, Samet Maviş ve Muhammet Reis attı. Yeşil-beyazlılar Adıyaman maçına Ziya, Kader, Engin, Onur, Turgay, Samet Gören, Serkan, Ahmet Turan, Murat, Cafercan ve Muhammet Reis 11’i ile çıktı. Ayrıca temsilcimizin kadrosunda Gürsel, Mert, Anıl, İshak, Rıdvan, Samet Maviş ve Şinasi de yer aldı.
Konya Şekerspor, Bolu kampının ikinci etabındaki 2. hazırlık maçını 7 Ağustos Cuma günü saat 18.00’de Sakaryaspor ile oynayacak. Yeşil-beyazlılar, Sakarya maçının hazırlıklarını günde yaptığı çift idmanla sürdürüyor. Temsilcimiz Sakarya maçının ardından önümüzdeki pazartesi günü de Gebzespor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimizde kampın mükemmel geçtiği ve herhangi bir sakat oyuncunun bulunmadığı bildirildi.
Rakibini 4-2’lik skorla deviren temsilcimizin Kulüp Başkanı Yavuz Erence hazırlık maçlarının lig için ölçü olmayacağını, ancak takımın genel gidişatından memnun olduğunu ifade ederek, “Yeni sezon öncesi yaptığımız transferlerle, takımı biraz daha gençleştirdik. Konya Şekerspor sezon başlamadan bir hedef koydu, o da Bank Asya 1. Ligi. Temkinli konuşmakta yarar var, bu hedefimize ulaşabilmek için çok çalışmak zorundayız. Hedefimizi gerçekleştirme yolunda, hep söylüyorum 12. adama yani taraftara ihtiyacımız var. Şimdilik defans bloğumuz biraz sıkıntılı gibi görünüyor ama, hocamız buna da bir çözüm bulacaktır. Gerekirse, defansa bir oyuncu transferi gerçekleştirebiliriz. Bunu zaman gösterecek, şu anda genel anlamda takımın gidişatından memnunum. Hazırlık maçları serimiz sürecek, bundan sonraki rakiplerimizle de başa baş mücadele edecek güçteyiz. Önemli olan özel müsabakalarda değil, ligde kendimizi gösterebilmektir” şeklinde konuştu.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal ise, Adıyaman karşısında aldıkları skordan ziyade ortaya koydukları futbolun kendisini memnun ettiğini söyledi. Lige iyi bir ekiple gireceklerinin sinyallerini bu maçta verdiklerini ifade eden Kartal; “Adıyaman maçının ilk bölümlerinde tutuk bir görüntü ortaya koyduk. Ancak 20. dakikadan sonra maçta hakimiyeti elimize aldık ve oyunun sonuna kadar da üstün bir oyun sergiledik. Bunun karşılığını da 4-2’lik skorla aldık. Ayrıca futbolcularımın çabası ve ortaya koydukları kaliteli futbol gelecek için bize umut verdi. İnşallah lige kadar hazır duruma geleceğimizi ve iyi bir başlangıç yapacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri