Gökcem Rehabilitasyon 2 yaşında

Gökcem İletişim, Rehabilitasyon Özel Eğitim Merkezi 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü nedeniyle düzenleyeceği etkinlikte Türkiyenin dört bir yanından gelecek olan misafirleri ağırlayacak.
 21 Mart 2009 Akşam saat 19.00’da Konevi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan etkinlikte eğitim gören minikler 2 yıl içerisinde yakaladıkları başarıyı aileleri ve tüm sevenleri ile birlikte paylaşacak. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda kutlama programını, ‘21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü’nde gerçekleştirecek olan Gökcem İletişim, Rehabilitasyon Özel Eğitim Merkezi, bu günü tüm öğrencileri, aileleri ve davetliler ile birbirinden güzel programlar ile geçirmeyi hedeflerken tüm basın kuruluşlarını da bu mutlu günlerinde yanlarında görmeyi arzuluyor.
Uğur ve Yasemin Devecioğlu çifti, Down Sendromlu çocukların eğitimlerini sağlamak amacıyla kurdukları eğitim merkezinin 2. yaş gününü eğitim gören tüm çocukların eşsiz gösterileri ile kutlayacaklarını ifade ederken, “Özel Eğitime gereksinim duyan çocuklar olarak nitelediğimiz ‘Down Sendromlu’ çocukların eğitiminin başarılı bir şekilde yürümesi için eşim ile birlikte 2 yıl önce hayata geçirdiğimiz Eğitim merkezimizde vizyonumuz, farklı gelişen çocukların eğitim çalışmalarında özel eğitimin evrensel ilkeleri hedef alınarak program geliştirmek, çağın gerektirdiği fiziksel ve teknik donanımlarla bu programları uygulamaktı. 2 yıl sonra gördük ki bu hedefimizi fazlası ile gerçekleştirdik.
Merkezimizin Kurucu Müdür Yardımcısı olan eşim Yasemin Devecioğlu ile birlikte Down Sendromlu olan oğlumuz Gökhan’ın adına kurduğumuz eğitim merkezimizde görevli eğitici kadromuzun olağanüstü gayretleri ile 2 yıl gibi kısa sürede ortaya çıkan başarıyı sizlerle paylaşmak istedik. Bizim tek arzumuz bu durumda çocukları olan ailelerin umutsuzluğa kapılmamaları ve her türlü sorunlarını bizlerle paylaşmaları. Geçen 2 yıl içerisinde ortaya çıkan başarı ve yavrularımızın olağanüstü gayretleri ailelerin bu konuda ne kadar yanılmış olduklarını bir kez daha gözler önüne serdi. Temennimiz önümüzdeki tüm yıllarda bu başarının devam etmesi” dedi.
Devecioğlu geçen yıl aynı gün düzenlenen etkinliğe sürpriz sanatçı olarak Yavuz Bingöl’ün katıldığını ifade ederken, “Bu yılda bir çok sanatçı ve sürpriz isim katılacak. Tek amacımız çocuklarımızı bu mutlu günlerinde gönüllerince eğlenmelerini sağlamak ve ailelerine çocuklarının ne kadar güzel eğitim aldıklarını kanıtlamak” diyerek bu geceye tüm basın ve yayın kuruluşları ile ailelerini davet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri