Gökçek:Yapılanlar şark kurnazlığıdır

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yaptığı açıklamada, "Bir kulübün önce borcunu ödettirip ondan sonra onun üzerime oturmak istemenin, Türkçedeki tam tabiri 'şark kurnazlığı'dır" dedi.
Televizyondaki tartışmadan sonra yüzlerce kişinin inanılmaz baskısıyla karşı karşıya kaldığını da ifade eden Başkan Gökçek, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Sayın Cemal Aydın ve Cengiz Topel Yıldırım ile ilgili bana yapılan yorumları kendilerinin duymalarını da çok arzu ederdim. Bir kulübün önce borcunu ödettirip ondan sonra onun üzerine oturmak istemenin, Türkçedeki tam tabiri 'Şark Kurnazlığı'dır. Şu anda inanılmaz bir üzüntü ve kızgınlık içerisindeyim. Açıkça görülüyor ki bunların her ikisi de Ankaragüçlü değil. İçlerinde zerre kadar Ankaragücü sevgisi yok. Sadece ve sadece kendi çıkarlarını düşünüyorlar. Her ikisinin de Ankaragücü'ne bir kuruş katkıları olmamıştır. Sadece ve sadece Ankaragücü'nün adını ve imkanlarını kullanmışlardır. Bir tarafta kulübe trilyonlarca lira fedakarlıklarda bulunan yeni yöneticiler, öte yanda kulüpten alacakları için kulübe haciz koyan eski iki başkan. 'Gel' diyoruz gelmiyorlar, 'Git' diyoruz gitmiyorlar. Bunları kamuoyu çok iyi değerlendirecektir."
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri