Göçü İlkokuluna badminton malzemesi dağıtıldı  

Badminton Federasyonu tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirilen ''Orda bir köy var uzakta, o köy bizim köyümüzdür.'' projesinde 81 ilde 81 köy okuluna badminton malzemesi yardımı Konya'da Göçü İlkokuluna yapıldı

Proje  kapsamında Konya'da seçilen pilot okulu Karatay Göçü Köyü Göçü İlkokuluna Badminton Federasyonu tarafından gönderilen Badminton Malzemeleri düzenlenen törenle dağıtıldı. Badminton malzemelerinin dağıtım törenine Konya Karatay Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ali Şener, Konya Badminton İl Temsilcisi ve Konyalı Badmintonculardan Özgür Rahman Fırat ve Ömer Tofan katıldılar.

Badmiton Malzemelerinin dağıtımının ardından Göçü İlkokulu öğrencileri Badminton sahasında badminton oynayarak sporun güzellikleriyle tanıştılar.

Konya Badminton İl Temsilcisi Mehmet Zeki Erkan, Badminton Federasyonumuzun gerçekleştirdiği bu güzel proje sayesindeki Köy okullarındaki çocuklarımızında Badminton Sporu ile tanışmaları ve spora yönlendirilmeleri sağlanmaktadır. Bu güzel sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Badminton Federasyonumuzu ve değerli Başkanımız sayın Murat Özmekik' i kutluyor, bu köy okullarında öğrenim gören çocuklarımıza yapmış oldukları malzeme yardımlarından dolayı da kendilerine çok teşekkür ediyorum.dedi.

Konya Karatay Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ali Şener ise bu güzel ve anlamlı proje sayesinde köy okullarında öğrenim gören çocuklarımız sporu sevecek ve spor sayesinde de bir çok zararlı alışkanlıklardan uzak duracaklardır. Bu güzel sosyal sorumluluk projesinden dolayı Badminton Federasyonumuza ve federasyon başkanımız Murat Özmekik' e teşekkür ederim dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri