Göçmenin Boğazına Bıçak Dayadı: Pis Canlı Bomba Ülkene Dön

IŞİD militanlarının yaptığı katliamların yazılı, görsel ve sosyal medyada yayınlanması Avrupa’da yaşayan insanlar arasında da paniğe neden olmaya başladı. Stockholm’de 40 yaşında bir İsveçli kadın sokak ortasında bir kişiye saldırarak...

IŞİD militanlarının yaptığı katliamların yazılı, görsel ve sosyal medyada yayınlanması Avrupa’da yaşayan insanlar arasında da paniğe neden olmaya başladı. Stockholm’de 40 yaşında bir İsveçli kadın sokak ortasında bir kişiye saldırarak boğazına bıçak dayadı.

Yerel basının haberine göre, bıçağı Abdullah Mahmoudkhan (58) isimli göçmenin boğazına dayayan kadın 'pis canlı bomba ülkene dön!' diye bağırdı. Kadının elinden hızlı bir manevrayla kurtulan Abdullah Mahmoudkhan, olaydan sonra büyük şok geçirdiği ve kızının evine giderek şoku atlatmaya çalıştığı belirtildi.

Talihsiz adamın kızı Shabnam Mahmoudkhan, olayı duyduğu esnada işte olduğunu ve hüngür hüngür ağladığını söyledi. Babasının 26 yıldır İsveç’te yaşadığını söyleyen Mahmoudkhan, bu saldırıyı ve hakaretleri hak etmediklerini dile getirdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri