Göç İdaresinden Selçuk Öztürk’e ziyaret

Konya Valiliği İl Göç İdaresi Müdürü Zeki Afşin Buzcu, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerini sürdüren Konya Valiliği İl Göç İdaresi Müdürü Zeki Afşin Buzcu, son olarak Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’ü makamında ziyaret ederek Konya ve ülke gündemini değerlendirdiler.

Ziyaret hakkında bilgi veren Konya Valiliği İl Göç İdaresi Müdürü Zeki Afşin Buzcu, “ Konya Ticaret Odası Başkanımız Selçuk Öztürk ile ziyaretimiz esnasında Sanayi sektöründe ülke genelinde öncü olan ilimiz için yapılması gerekenlerle alakalı faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Nazik kabulleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, “ Konya İl Göç İdaresi Müdürümüz Zeki Afşin Buzcu ile ziyaret esnasında gerçekleştirdiğimiz görüşmeler faydalı oldu. Ziyaretlerinden dolayı Müdürümüz Buzcu’ya sahsım ve Ticaret odası adına teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret günün anısına Konya İl Göç İdaresi Müdürü Zeki Afşin Buzcu’nun, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk’e bir tablo hediye takdim etmesi ve çektirilen fotoğraflarla son buldu.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri