gnçtrkcll, Selçuk Üniversitesini Coşturacak

gnçtrkcllin, 7 Mayısta başlattığı kampüs partilerinin altıncı durağı Selçuk Üniversitesi olacak

gnçtrkcll’in, 7 Mayıs’ta başlattığı  kampüs partilerinin altıncı durağı Selçuk Üniversitesi olacak. 7 ilde 7 üniversitede gerçekleşecek etkinlikler kapsamında Selçuk Üniversitesi kampüs alanında karaoke’den Angry Birds turnuvalarına, amatör grup performanslarından yastık ve su savaşlarına kadar pek çok farklı eğlence kaynağı olacak. Sevilen müzik grubu Model ise, şarkılarıyla gnçtrkcll’lilerin “Bahar Kafası”nı geceye taşıyacak.

Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll, gençlere özel bir bahar programı hazırladı. “Bahar Kafası” adı altında düzenlenecek etkinlikler kapsamında, gençler 7 Mayıs’tan itibaren 7 ildeki 7 üniversitede “Model’le Kampüste Parti” verecekler.

Bahar Alanı’nda Bahar Kafası!

Kampüslerde kurulacak gnçtrkcll Bahar Alanı’nda, saat 14:00-19:00 arasında çok çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Gündüz etkinliklerinin merkezi Alternatif Sahne’de oyun ve ödüllü yarışmalar devam ederken sesine güvenen üniversiteliler mikrofonu ele geçirip karaoke  yapabilecek Gençler gün boyu standları ziyaret ederek  sürpriz ve ikramlardan faydalanacak.    

Saat 20:00’de bu kez mikrofon amatör grupların olacak. Üniversitelerin genç yetenekleri Model konseri öncesinde sahneyi ısıtacaklar. Saatler 21:00’i gösterdiğinde, sıra Model konserine gelecek. Gençler iki saat boyunca Model’in şarkılarıyla bahar gecesinin tadını çıkaracaklar.   

Kısa bir süre önce sosyal medya üzerinde gerçekleştirilen yarışma ile gençler tarafından 17 bin 290 aday arasından seçilen 5 gnçtrkcll temsilcisi, “Model’le Kampüste Parti” etkinliklerinde  gençlerle buluşacak.

Etkinlik isteyen gençler Bahar Alanı’nda kurulan “ayak bilardosu” standında bileklerini konuşturacak, Angry Birds standında kuşlarla ava çıkacak. İsterlerse yastık ve su savaşlarına katılacaklar. gnçtrkcll’in sürpriz “efsane koltuk”u da bu stantta sınırları zorlayacak.

Kariyerim önce gelir diyenler dev solo testte strateji yeteneklerini ya da kariyer duvarına tırmanarak cesaretlerini ölçecekler.

Alışverişin inceliklerini bilenler kendi modalarını yaratıp fotoğraf çektirebilecekler. Alışveriş standına uğrayanların en önemli avantajlarından biri de gnçtrkcll marka iş birlikleri hakkında bilgi edinmek olacak.

Cebini düşünen üniversiteliler, Tarife Dükkânı’nda her türlü sorularının yanıtını bulacak. Burada numarasını taşıyarak gnçtrkcll’e geçenler Model konserini en önde izleme ve grup üyeleriyle tanışmanın yanısıra sürpriz hediyeler kazanacak.

Hattını Turkcell’e taşıyan, yeni hat alan veya TL kart alan tüm gençler de, gnçtrkcll’in kurduğu “Üniversite Hatıra Dükkanı”ndan kendi üniversite logolarının olduğu hediyelerden birine sahip olacaklar.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri