Global İnovasyon şirketi KONİB bünyesinde kuruldu

Konya İhracatçılar Birliği Derneği’nin (KONİB) aldığı genel kurul kararı ile üyelerine özel düzenlenecek eğitim, seminer, konferans, fuar ve iş gezileri, B2B organizasyonlar ve daha birçok hizmeti daha etkin bir şekilde yürütebilmek için KONİB Global İnov

Konya İhracatçılar Birliği Derneği’nin (KONİB) aldığı genel kurul kararı ile üyelerine özel düzenlenecek eğitim, seminer, konferans, fuar ve iş gezileri, B2B organizasyonlar ve daha birçok hizmeti daha etkin bir şekilde yürütebilmek için KONİB Global İnovasyon A.Ş kuruldu.  

Konuyla ilgili olarak KONİB’ten yapılan açıklamada, “Henüz kurulalı çok kısa bir zaman olmasına rağmen yüzlerce üye sayısına ulaşan ve her geçen gün daha da büyüyen KONİB, Konya’da ihracat özelinde kurulmuş ilk ve tek sivil toplum kuruluşudur. Konya’nın kendi ihracatçı birliğini kurmak için yola çıkmıştır. ‘Güçlü KONİB, güçlü Konya’ sloganı ile misyonunu vurgulayan KONİB, son yaptığı atak ile inovasyonu gündemine alarak vizyonunu da göstermiştir. Üyelerimize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun” denildi. 

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri