GİV Konya hizmette

Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Konya Şubesi hizmete başladı. GİV Şube Başkanı Vehbi Demirci, “Üretkenliği artıracağız. Ticarete taze kan pompalayacağız” dedi

GİV Konya Şube Başkanı Vehbi Demirci ve ile vakıf yöneticileri basın mensuplarıyla biraraya geldi. Vakıf binasında gerçekleşen toplantıda konuşan GİV Şube Başkanı Vehbi Demirci, GİV, 10 Ekim 1996 tarihinde kurulmuş olup, Türkiye genelinde değişik sektörlerde faaliyet gösteren işadamlarının koordinasyonunu, yardımlaşmalarını ve iş birliğini sağlamak, ülke meseleleri ile ilgili detaylı analizlerde bulunup 'Hak eksenli bir iş hayatının inşası için' sloganı ile yola çıkmış idealist yapıya sahip bir kurumdur. İktisadi hayatın ahlaki temellerde şekillenmesine, üye işletmelerin ve ülkemizin rekabet gücünü arttırmak amaçlı, haksızlıkların giderilmesi için mücadele veren, rehberlik ve öncülük görevine uygun hareket etme gayesi içinde çalışmaları yürütmektedir” dedi. “Vakfımız İnsana, topluma, çevreye ve temel değerlere duyarlı girişimciler yetiştirerek, geliştirdiği sürdürülebilir iş modelleri ve iş fırsatları ile paydaşlarına katma değer sunan, ülkesinde ve bölgesinde öncü bir organizatör görevi yüklenmiştir” diyen Demirci, şunları söyledi: “GİV, ilk şubesini Konya’da açarak, gelecek vizyonunu Anadolu’nun kalbinde yetiştirmeye karar vermiştir. Geçtiğimiz aylarda yönetim kurulu ve çalışma komisyonlarımızın oluşumunu tamamlayıp, fiziki mekan çalışmalarımızı nihayete erdirdik ve ön çalışmalarımızda son noktaya gelerek, şimdi siz kıymetli kamuoyunun ve Konya’lı işadamlarımızın huzuruna alnımızın akıyla çıkıyoruz.”

TİCARETE TAZE KAN POMPALAYACAĞIZ

Vakıf projeleri hakkında da bilgi veren Demirci, “GİV Akademi bünyesinde çeşitli kurslar, eğitim seminerleri, Bahariye Melek Yatırım Ağı bünyesinde yeni fikir ve projelerin yatırımcılarla buluşmasını sağlamak, iş ve işbirliği bünyesinde yeni iş birliktelikleri ve AR-GE çalışmalarının faaliyete geçirilmesi, sektör kurulları bünyesinde sektörlerin kendi içlerinde kümelenme çalışmaları ile sektörün nüvesine, farklı sektör temsilcilerinin ortak buluşmaları ile genel olarak sanayi ve ticaretin kalbine taze kan pompalayarak üretkenliği artırmak, uluslararası ilişkiler bünyesinde ise DEİK ve diğer resmi ticari iş gezileri ile İhracat hedeflerini yakalamakta etkin rol almak gibi daha burada sayamadığım birçok çalışmalarımız olacaktır” ifadelerini kullandı.

MESUT TURAN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri