Gitaş Gıda Karapınar'a okul yaptırıyor

“Eğitime Yüzde 100 Destek” kampanyası çerçevesinde Gitaş Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aydoğan tarafından Karapınar’ın Apak Mahallesi’ne 24 derslik Ahmet Osman Hulüsi Ateş Kız İmam Hatip Lisesi yapımı için protokol imzalandı.

Valilik binasında yapılan protokol törenine Vali Muammer Erol, İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Gitaş Gıda Sahibi Yaşar Aydoğan ve oğulları Bekir-Ali Aydoğan katıldı. 227’nci protokolü imzaladıklarını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, “Bir süredir hayırseverimizle belediye başkanı ve kaymakamımız görüşüyordu. İmzalanan protokolle ilk adımımı atmış olacağız. Bu sayede ilçemizde bulunan imam hatip okulumuzun kötü olan fiziki şartlarını da ortadan kaldırmış olacağız” dedi.

Hayırsever işadamı Gitaş Gıda Sahibi Yaşar Aydoğan, okumanın ibadet olduğunu dile getirerek, “İnsanların okuması, ilim irfan sahibi olması bir ibadettir. Gelenek neslin daha iyi şartlarda eğitim alması çok önemli. Bu okulun yapımında emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu. Vali Muammer Erol ise, el birliği ile tek amacın Allah rızası olduğu takdirde her işin üstesinden gelinebileceğini söyleyerek, “Hayrın yolu yokuştur derler. Ancak görüyoruz ki gerekli makamların bir araya gelerek yaptıkları işin yolu yokuş değil. Samimiyetle yola çıkıldığı zaman Allah elimizden tutuyor” ifadelerini kullandı.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri