Girişimciler 'Startup  Anatolia’da buluştu

StartupAnatolia Girişimcilik dünyasının kapısını Konya’da araladı. Voov Founder tarafından düzenlenen etkinlikte, başarılı, doğruyu gören bir girişimci olabilmenin yolları konuşuldu.

Önceki akşam Rixos Otel’de gerçekleştirilen programa 46 üniversite 2.500 katılımcı iştirak etti.

ThinkNeuro CEO’su Yrd. Doç. Dr. Yener Girişken, Yenibirlider Derneği Kurucusu Cem Garih, hizliceviri.com kurucusu Serkan Haşlak konuşmacı olarak katıldığı programda, girişicinin yol haritası çıkarıldı. Dünyanın yenilenen ekonomi akışına uyum sağlayabilen, yapı taşı dikeylerini fikir dönüşümü ve bilgi ile buluşturan, fiziksel proje girişimcileri ile internet şirketi kurmak isteyen girişimcileri, yatırımcıları, şirketleri ve profesyonel ağı bir araya getirme merkezi olan Startup Anatolia, sonbaharda projeleri kabul etmeye başlayacak. Startup Anatolia kapmasında; internet girişimcileri ve fiziksel proje girişimleri değerlendirilerek seçilen girişimler, değerlendirmeye tabi tutulacak. Startup Anatolia hakkında bilgi veren organizasyon yetkilileri, “Startup Anatolia Nedir?

Dünya’nın yenilenen ekonomi akışına uyum sağlayabilen, yapı taşı dikeylerini fikir dönüşümü ve bilgi ile buluşturan, fiziksel proje girişimcileri ile internet şirketini kurmak isteyen girişimcileri, yatırımcıları, şirketleri ve profesyonel ağı bir araya getiren merkezdir. İnternet girişimleri ve fiziksel proje girişimleri değerlendirilerek seçilen girişimler, Startup Anatolia platformuna çıkacaklar. Seçilmiş girişimciler, tüm iş planlaması sürecinde profesyonellerden tam destek ve eğitim alacaklar. Fiziksel ürün+application girişimleri teknik tüm altyapı desteklerini alabilecek ve koçlar eşliğinde ilerleyecektir. Girişimciler planlamalarını Startup Anatolia yatırımcı ağına sunacak ve diyaloglamalara dahil olacaktır. İnternet şirketini kurmak isteyen veya fiziksel projesini girişime dönüştürmek isteyen herkes Startup Anatolia Pazarına giriş yapabilir. Dünya’nın her yerinden profesyoneller ağı oluşturan Startup Anatolia, fiziksel ve internet girişimlerini ürüne dönüştürmeyi amaçlar. Yıl planlaması her yıl devam ederek, Eylül ay’ı ile devreden Şubat ayları arasında girişimcilere iş planı, girişimcilik, kurumsal, finansal, insan kaynakları, proje yönetimi, iletişim sanatı, psikoloji ve algısal tüm bu alanlarda derin eğitimler sunar. Girişimin gerçekleşebilmesi için en uygun zemini sağlayan Startup Anatolia, birebir ilişkilendirme güdümlü çalışır.

Global melek yatırımcı olmak isteyen yatırımcılar için ayrıca basamaklı eğitim aşamaları düzenlenir. Melek yatırımcı bireysel veya kurumsal düzeyde tam destek alabilecektir.”dedi.

MEHMET ALİ NURULLAHOĞULLARI merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri