Girgin, Bakanlık Müşaviri Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 11 Mart 2016 Cuma günü yayınlanan kararnamelerle görevi değiştirilen illerden birisi olan Samsun’da İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin’den ilk açıklama geldi.Görev...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 11 Mart 2016 Cuma günü yayınlanan kararnamelerle görevi değiştirilen illerden birisi olan Samsun’da İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin’den ilk açıklama geldi.

Görev değişikliğini ’Milli Eğitim Bakanlığı’nın takdiri’ olarak değerlendiren Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin "Bakanlığımızın takdiridir. Bizim için görev kutsaldır. Saygıyla karşılıyorum. Samsun’da önemli işler başardık. Türkiye’de ses getiren projelere imza attık. Gerek Bakanlığımızın gerekse Sayın Valimizin, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ile tüm kamu kurum ve kuruluşlarının destekleriyle, eğitim kadromuzun özverisiyle, yoğun tempoya aldırmadan, hiç vazgeçmeden ve durmadan işlerimizi başarıyla tamamladık” dedi.

SAMSUN’A KÜTAHYA MEM MÜDÜRÜ ESEN ATANDI

Samsun’a yeni görevlendirilen Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen’i tebrik ettiğini belirten Girgin, “Esen’e yeni görevinde başarılar diliyorum. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve Samsun halkına ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri