Giray Bulak yolcu

Eskişehirspor yenilgisi Konyasporu karıştırdı. Yenilginin müsebbibi olarak gösterilen Giray Bulak ile yollar ayrılacak. Konyaspor yönetiminin teknik direktör arayışı ve görüşmeleri sürüyor


Konyaspor’da, Eskişehirspor karşılaşmasından alınan yenilginin üzüntüsü yaşanırken, Yönetim Kurulu Teknik Direktör Giray Bulak ile yollarını ayırmanın planlarını yapıyor. Başkan Yardımcısı Veli Kurt, Hem Bulak ile hem de Bulak’ın yerine gelecek teknik adamlarla  görüşmelerin sürdüğünü, bugün-yarın bu konunun netleşeceğini söyledi. Konyaspor yönetiminin, Ankaragücü eski teknik direktörü Hakan Kutlu, eski Fenerbahçeli Cem Pamiroğlu, Turan Sofuoğlu ve yine Fenerbahçe’de uzun yıllar yardımcı antrenörlük yapan İrfan Saraloğlu ile görüştüğü, bunlardan birisi ile masaya oturacağı gelen haberler arasında.Eskişehirspor’a 2-1 mağlup olan Konyaspor’da yenilginin yankıları sürüyor. 35 puanla düşme potasındaki yerini koruyan yeşil-beyazlı ekipte ayrılık rüzgarı esiyor. Teknik Direktör Giray Bulak, Eskişehirspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, “Bu takım kalan 2 maçtan da gereken puanları alarak ligde kalacak. Ben hiçbir yere gitmiyorum. Düşürürsem de erkek gibi, insan gibi düşürürüm. Ben kaçmam” demişti. Sabah saatlerinde bazı yönetim kurulu üyeleri ile görüşme yaptığı öğrenilen Giray Bulak’ın, Konyaspor’dan gönderileceği iddia edildi.
Başkan Yardımcısı Veli Kurt yaptığı açıklamada, “Giray Bulak ile görüşme yaptığımız doğrudur. Kendisiyle görüşmelerimiz sürüyor. İlk olarak kendisiyle görüşeceğiz, daha sonra yönetim kurulu olarak bir araya gelip değerlendirmede bulunacağız. Akşam saatlerinde yapacağımız toplantının ardından net kararımızı açıklayacağız. Ama, Giray Bulak’ı büyük ihtimalle göndereceğiz” dedi.
BU TAKIM KESİNLİKLE DÜŞMEYECEK
Zeki Çimen, takımın ligde kalacağını savundu. Çimen, yaptığı açıklamada, her iki takım açısından da hayati önem taşıyan bir maçta Eskişehirspor’a kaybetmelerinin takımda moralleri bozduğunu söyledi. Rakibin 4 dakika içerisinde bulduğu gollerle kazanmasını bildiğini ve talihsiz bir yenilgi aldıklarını ifade eden Çimen, ancak ligde henüz her şeyin bitmediğini belirtti. Son iki haftada Fenerbahçe ve Ankaraspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Çimen, “Bu iki maçtan ligde kalmamızı sağlayacak puanları alacağımıza inanıyorum. Bu takım kesinlikle düşmeyecek” diye konuştu. Çimen, Eskişehirspor maçının kaybedilmesinin herkesi çok üzdüğünü, ancak pes etmediklerini dile getirerek, şunları kaydetti: “Zor da olsa bu maçı unutarak önümüzdeki maçlara bakmak zorundayız. Önümüzde iki maç ve alınacak 6 puan var. İstanbul’da Fenerbahçe ile yapacağımız maç bizim için çok daha büyük önem kazandı. Fenerbahçe maçı bizim geleceğimizi belirleyecek. Bu maçtan mutlaka puan çıkararak, ligde kalma şansımızı son haftaya taşımak istiyoruz. Bunu başarabilecek gücümüz var.”
GİRAY HOCA İLE YOLLARIMIZI AYIRABİLİRİZ
Turkcell Süper Lig’de zor günler geçiren Konyaspor, Teknik Direktör Giray Bulak ile yollarını ayırabilir. Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Giray Bulak ile yollarının ayrılabileceğini belirterek, “Dün kendi sahamızda çok kötü bir mağlubiyet aldık. Akşam yapacağımız yönetim kurulu toplantısında teknik direktör Giray Bulak ile yolların ayrılması kararı çıkabilir. Ligin bitmesine son iki hafta kala takımda bir hava değişikliği yapılması düşünülüyor. Dünkü oyunda 70 dakika iyi bir mücadele sergiledik ve öne de geçtik. Fakat daha sonrasında yapılan hatalardan dolayı kalemizde 2 gol gördük ve maçı acı bir şekilde kaybettik. Şu anda ligde düşme konusunda en dezavantajlı takım biziz. Onun için takımımızın kurtulması açısından bir kan değişikliği olabilir” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri