Gezi Parkı’nı Gece Kazan Belediye Gündüz Çim Ekti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, durak yapmak amacıyla Taksim Gezi Parkı’nda gece kazı yaptı. Vatandaşların tepkisiyle karşılaşan ekipler, çalışmalarını yarım bırakarak parktan ayrıldı. Kazılan yere gündüz toprak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri, durak yapmak amacıyla Taksim Gezi Parkı’nda gece kazı yaptı. Vatandaşların tepkisiyle karşılaşan ekipler, çalışmalarını yarım bırakarak parktan ayrıldı. Kazılan yere gündüz toprak dolduran görevliler daha sonra üzerine çim ekti.

Gezi Parkı'na dün gece saatlerinde gelen belediye ekipleri, Cumhuriyet Caddesi tarafında bir bölümü durak yapmak için beton duvarı yıkarak kazdı. Bunu gören bazı vatandaşlar parka gelerek inşaat çalışmasına karşı çıktı. Tepkiler nedeniyle çalışmayı durduran ekipler parktan ayrıldı. Sabah saatlerinde tekrar gelen ekipler, kazılan yere toprak dökerek kapattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı görevliler de toprak doldurulan kısmı çim ekerek eski haline getirdi. Öte yandan kazı sırasında yıkılan beton duvarın da yeniden yapılacağı öğrenildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri