Geri sayım başladı

Konyaspor, ligde olmak ya da olmamak maçında Ankaragücünü konuk edecek

Yarın saat 14.00’de oynanacak karşılaşma için hazırlıklar sürerken kulüp başkanı Karapınar, futbolculara güveniyor

Konyaspor’da, Ankaragücü maçı için geri sayım başladı. Cumartesi günü (yarın) saat 14.00’de başlayacak maçın son rötuşlarını bugün yapacak olan yeşil-beyazlılar daha sonra muhtemelen tesislerde kampa girecekler. Konyaspor'un, önceki akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanı teknik direktör Yılmaz Vural'ın yönetiminde yapıldı. çalışmaya sakat olan Mehmet Batdal dışında tüm oyuncular katıldı. Topla yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenman taktik çalışma ve açma-germe hareketleri ile sona erdi. Kartallar, dün de maçın oynanacağı saatte basına kapalı olarak taktik çalışması yaptılar.Antrenmanda, teknik adamların hücum organizasyonlarına ağırlık verdikleri ileri sürüldü. Bugünkü antrenmanda basına kapalı olarak gerçekleştirilecek. Bu arada, moral motivasyonu çalışmalarına da ağırlık verilmekte.
ANKARAGÜCÜ BİLETLERİ SUDAN UCUZ
Ankaragücü’nü yenerek ikinci yarıda ilik galibiyetini almayı amaçlayan Konyaspor’da planlar 3 puan üzerine yapılıyor. Konyaspor ile Ankaragücü arasında yarın oynanacak haftanın maçının biletleri bugün de bilex gişelerinden temin edilebilecek. Sporseverler, maçı maraton, eski yeşil ve yeni yeşil tribünlerinden 5, kale arkası tribünlerinden 2 ve kapalı tribünden 30 TL ödeyerek izleyebilecekler. Konuk takım bilet ücretleri de 5 TL olarak belirlendi.
ALİ DERE MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDI
Öte yandan, Konyaspor’un genç yıldızı Ali Dere,  U19 Milli Takımı aday kadrosuna davet edildi.. Genç Millilerin 8 ve 10 Mart'ta Karadağ ile Muğla'da oynayacağı özel maçların aday kadrosuna davet edilen Ali Dere ve Şekerspor’dan Ömer Ali Şahiner, 6 Mart Pazar günü saat 20.00'de, İstanbul Yeşilköy WOW Airport Otel'de başlayacak kampa katılacaklar..
ANKARAGÜCÜ’NÜ YENECEĞİZ
Başkan Bahattin Karapınar, uzun zamandır galip gelememenin verdiği stres ve baskıyı üzerlerinden atmak için çok çalıştıklarını ifade ederek, Ankaragücü maçından alınacak 3 puanla hem küme düşme baskısından biraz da olsa kurtulmak hem de kalan haftalara daha güvenli girmek istediklerini söyledi. Ankaragücü maçının küme düşme hattından kurtulma adına çok önemli olduğunu vurgulayan Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, "Uzun zamandır galip gelemeyen bir takımız. Belki ligdeki son şanslarımızdan birini oynayacağız. Artık kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Maç kazanamamanın vermiş olduğu stres ve sıkıntı hepimizi etkilemekte. Alacağımız 3 puan bu konudaki kötü gidişimize son vermek ve önümüzü açmak adına çok önemli. Oyuncularımızla sürekli olarak bu konuda görüşmeler yapıyoruz. Hocamızın çok büyük çabası var. Kötü sonuçlar dünyanın sonu değil. Önümüzdeki haftalarda düzeltilebilir. Ama bu potansiyeldeki ve bu kalitedeki bir takımın ligde çok daha iyi işler yapması gerekir. Ankaragücü'de ligde sıkıntılı günler geçiriyor. Teknik direktör değişikliğine gittiler. Önemli bir maç oynayacağız. Spor Toto Süper Lig'in adına yakışır bir maç olsun istiyoruz. İnşallah sonunda sahadan istediğimiz galibiyetle ayrıldığımız bir maç olur. Ondan sonra çok daha farklı değerlendirmeler yapabiliriz. Oyuncu kalitesi olarak özellikle ikinci yarıdaki kadromuz ligin ayarında. Alacağımız 3 puanla kalan haftalara daha güvenli gireceğiz" diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri