Geri sayım başladı

Konyaspor’da, Bursaspor maçının hazırlıkları önceki akşam saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti. Bursaspor deplasman masraflarını Atiker şirketler grubu sahibi, eski ikinci başkan Ömer Atiker karşılayacak.
Konyaspor 3 puana kilitlendi. Bir yıl sonra yeniden döndüğü Spor Toto Süper ligde kalıcı olmayı amaçlayan ve ilk maçını Pazartesi günü, deplasmanda Bursaspor ile oynayacak olan yeşil-beyazlılarda bu karşılaşmanın hazırlıkları devam ediyor. Forvet oyuncusu transferinin de bir an önce çözülmesi konusunda çalışmalar yapılıyor.
BURSASPOR MAÇI HAZIRLIĞI
Konyaspor’da, Bursaspor maçının hazırlıkları önceki akşam saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Uğur Yanıkdemir, İbrahim Ege ve Mehmet Sedef ile Emrah Eren takımdan ayrı çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, çabukluk ve koordinasyon çalışması ile devam etti. Oyuncular, top tekniğine dayalı çalışmanın ardından yarı sahada yapılan taktik antrenmanla günün tek çalışmasını tamamladı. Antrenmanı başkan Bahattin Karapınar ve yönetim kurulu üyesi İbrahim Türkmen de izledi. Kartallar, dün de akşam saatlerinde taktik ağırlıklı biri çalışma daha yaptılar. Takım, Bursa’ya hafta sonunda gidecek ve Holiday İnn otelde kampa girecek. 
MASRAFLAR ÖMER ATİKER’DEN
Konyaspor’un, 2010-2011 sezonunun 1. haftasında Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmanın deplasman masraflarını Atiker şirketler grubu sahibi, eski ikinci başkan Ömer Atiker karşılayacak. Konyaspor yönetim kurulu, kulübe verdiği maddi-manevi destekten dolayı Atiker’e teşekkür etti ve bu davranışın diğer kişi, kurum ve kuruluşlara da örnek teşkil etmesini dileğinde bulundu. Konuyla ilgili görüşlerini açıklayan Ömer Atiker, yakın çevresine Konyaspor’un mutlaka sahiplenilmesi gereken bir kurum olduğunu, dolayısıyla da bu şehirden kazanan insanlar olarak Konyaspor’a sahip çıkmak zorunda olduklarını söylediği bildirildi.
TRANSFER BEKLENTİSİ
Konyaspor, forvet oyuncusu transferi için arayış devam ediyor. Son olarak, Mısırlı futbolcu Ayman’a bir yıllık imza attıran yeşil-beyazlı yöneticiler, bir yabancı oyuncu ve bir kaleci alarak transfere son noktayı koyacaklar. Transferle ilgili açıklama yapan başkan Bahattin Karapınar, bütçeye uygun bir takım oluşturduklarını belirtti ve açıklamasına şöyle devam etti. “Biz Konyaspor olarak haddimizi bilerek transfer yapıyoruz. Bütçemizi aşmadan ve Konyaspor’u önümüzdeki yıllarda sıkıntıya düşürmeden hareket ediyoruz. Kendi bütçemize göre iyi bir takım oluşturduk. Ben Konyaspor’un bu sezon çok ses getireceğine inanıyorum. Bir forvet arayışımız var. Onu da en kısa sürede takımımıza kazandırırsak transferi noktalıyoruz ve beklenildiği gibi tam bir takım oluyoruz. Birçok takımın bu sezon ligde canını yakacağız diye düşünüyorum.”
Açıklamasına “Süper Lig’in yeni takımıyız. Bir yıl aradan sonra yeniden yükseldiğimiz ligde başarılı olmak adına yeni bir takım oluşturduk” sözleriyle başlayan Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, “Son şampiyon ile oynayacağımız maçla sezona başlayacağız. İki yeşil beyaz renklere sahip takımın mücadelesinin çok çekişmeli geçeceğini düşünüyorum. Biz Bursa’dan eli boş dönmeyeceğiz. Evet Bursaspor şampiyonluk unvanıyla sahaya çıkacak. Ama bizde çok kuvvetli ve dirençli bir takım oluşturduk. Bizim tek dezavantajımız oyuncu arkadaşlarımızın ilk kez bir arada olmaları. Ama biz bu dezavantajımızı çok sıkı çalışarak gidermeye çalışıyoruz” diye konuştu.
RESİMALTI
Spor Toto Süper ligde kalıcı olmayı amaçlayan ve ilk maçını Pazartesi günü, deplasmanda Bursaspor ile oynayacak olan yeşil-beyazlılarda bu karşılaşmanın hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekibin, Bursa deplasman masraflarını Ömer Atiker karşılayacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri