Geri sayım başladı

Pazar günü Eskişehirspor ile ilk yarının son maçında karşılaşacak olan Torku Konyaspor'da bu maç için hazırlıklar devam ederken, zorlu maç için geri sayım başladı. Yeşil-beyazlı temsilcimizde idmanlar basına ve taraftara kapatıldı

Pazar günü Eskişehirspor ile ilk yarının son maçında karşılaşacak olan Torku Konyaspor'da bu maç için hazırlıklar devam ederken, zorlu maç için geri sayım başladı. Yeşil-beyazlı temsilcimizde idmanlar basına ve taraftara kapatıldı

Torku Konyaspor'da, Pazar günü Eskişehirspor ile oynanacak ilk yarının son maçı için geri sayım başladı. Eskişehirspor’u yenerek ilk yarı perdesini galibiyetle kapatmayı amaçlayan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar sürüyor. Öğle saatlerinde, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana tedavilerine devam edilen Theofanis Gkekas, Ali Turan ve Cristovao da Silva Ramos katılmazken, Muhammet Yürükuslu ve Elvis Kokalovic Performans ve Analiz antrenörleri Werner Schoupa ve Önder Yurtgüven gözetiminde çalıştı.

İDMANLAR BASINA KAPALI

Dün ilk 15 dakikası basına ve taraftarlara açık olarak yapılan antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi. Bugün ve yarın basına ve taraftarlara kapalı olarak taktik ağırlıklı iki antrenman daha yapacak olan Kartallar tesislerde kampa girecekler. Takımda moral iyi. Yönetici, teknik adam ve futbolcular galibiyette birleşti. Kokaloviç ve Ali Turan Eskişehirspor maçı kadrosunda yer alamayacak. Haftanın ilk 3 antrenmanına çıkmayan ve tedavi olan Gekas’ın durumu ise Cumartesi günü belli olacak. Erdinç’in ise takımla birlikte çalıştığı teknik adamlar görev vermesi halinde ilk 11’de sahaya çıkabileceği öğrenildi.

TRANSFER HAREKATI BAŞLADI

Torku Konyaspor'da ismi gündeme gelen isimlerle görüşmeler başladı. Adını ilk kez Merhaba Gazetesi'nin duyurduğu Sırp Stoper Jagos Vukovic dün Konya'ya gelirken, antrenman sonrası oyuncu ile bir görüşme gerçekleştirildi. Sıkıntılar büyük oranda çözülürken, son pürüzler halledilmeye çalışıyor. LuaLua için sezon sonu bekleyen yeşil beyazlılarda ismi gündeme gelen Pablo Mouche ve İbrahim Öztürk'ün ise gündemde olmadığı ifade edildi. Yeşil beyazlılar devre arası transferi 3 isimle kapatmak istediği gelen bilgiler arasında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri