Geri sayım başladı

Konyasporda genel kurul süreci başladı. Dün kulüp binasında bir araya gelen yönetim kurulu genel kurul kararı almak için düğmeye bastı. Başkan Kuntoğlu, başka bir çıkış yollarının olmadığını ifade etti
Türkcell Süper Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor’da, olağanüstü genel kurul kararı için geri sayım başladı.. Dahası, yeşil-beyazlı yönetim, genel kurul kararı için dün akşam toplandı. Geç saatlere kadar devam eden toplantıda alınacak olan kararlar önümüzdeki günlerde açıklanacak. Ekonomik kriz daha sezon başında başlayan ve futbolcuların alacaklarının büyük bir bölümü Şubat ayına ertelenen yeşil-beyazlılar da Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile yapılan ekonomik zirvede de destek çıkmaması ve Başkan Akyürek’in para konusunda Mayıs ayını işaret etmesi bardağı taşıran son damla oldu. Belediye’den destek çıkmaması nedeniyle para sorununu içerisinde çıkamayan Konyaspor kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, kongre kararı almaktan başka çıkar yol olmadığını dile getirdi.
Başkan Kuntoğlu, dün kulüpte bazı yöneticilerle bir araya gelerek kulübün ödemeleri konusunu masaya yatırdı. Konyaspor’un şu anda 1,5 veya 2 milyon YTL sıcak paraya ihtiyacı olduğunu bununu sağlanması halinde kulübün düzlüğe çıkacağını belirten Başkan Kuntoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü. “Belediye Başkanımız ile yaptığımız görüşmede gerekli destek sağlanamadı. Yönetici arkadaşlarımda benimle birlikte. Bu iş bitmiştir. Olağanüstü genel kurul kararı alacağız. Bu, bir yerde görevden kaçmak değil, Konyaspor’un önünü açmaktır. “Konyaspor’da, iki veya üç yöneticinin genel kurula karşı olmalarına rağmen dün akşam ki toplantıda karar alınması halinde genel kurul Ocak ayının ortalarında gerçekleştirilecek. Yeni yönetim seçilinceye kadar transfer çalışmalarını ise muhtemelen yeni yönetime yakın kişilerden oluşturulacak bir komite sürdürecek. Yeşil-beyazlı takımda, yeni yönetimin seçilmesinden sonra da kulübün karşısına asıl sorun olarak ekonomik kriz çıkacak.  Bu arada, Konyaspor’un vergi dışındaki borçlarının 5-6 milyon YTL civarında olduğu ileri sürüldü. Ancak, yeni yönetimi bekleyen en büyük sıkıntı, transfer ve futbolcu alacaklarının ödenmesi olarak gösteriliyor. 
YASİN KAMPA KATILDI
Konyaspor’da biri yandan genel kurulu gündeme otururken, diğer tarafta da transfer çalışmaları ve ikinci yarı hazırlıkları sürdürülmekte. Yeşil-beyazlı yöneticilerin, ara transferde kadroya katmayı planladıkları Yasin Çelik, Antalya kampına katıldı ve dün Boluspor maçında forma giydi. Bonservisi elinde olan Yasin’le ilgili kesin kararı teknik adamlar verecek. Antalya’da düzenlenen. Antalya Cup futbol turnuvasında dün Boluspor ile karşılaşan yeşil-beyazlılar da birinci döneme hazırlıkları tamamlandı ve oyunculara iki gün izin verildi. Bugün ve yarın dinlenecek olan yeşil-beyazlılar, 2 Ocak Cuma günü Antalya’da ikinci dönem kampı için toplanacaklar. Konyaspor, Antalya Cup’ta ikinci maçını Pazar günü Karşıyaka ile oynayacaklar. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri