Geri Dönüşümden Elde Edilen 500 Bin Defter Dağıtıldı

Esenler'de geri dönüşümden elde edilen 500 bin defter, sanatçıların da katıldığı bir törenle öğrencilere dağıtıldı. Geri dönüşüm tesislerinde atıkların ayrıştırılması sonucu elde edilen 500 bin defterin dağıtımı için tören...

Esenler'de geri dönüşümden elde edilen 500 bin defter, sanatçıların da katıldığı bir törenle öğrencilere dağıtıldı.

Geri dönüşüm tesislerinde atıkların ayrıştırılması sonucu elde edilen 500 bin defterin dağıtımı için tören düzenlendi. Esenler Kemer İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törene, Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Müsteşarı Mustafa Öztür, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Hababam Sınıfı filminin oyuncularından Ahmet Arıman (Hayta İsmail) ve Tuncay Akça (Bacaksız) ve diğer ilgililer katıldı.

Tören başında defterlerin hazırlanma aşaması olan geri dönüşüm çalışmaları sinevizyon eşliğinde sunuldu. Törende sahne alan bir tiyatro grubu ise geri dönüşümü canlandıran ve çevre duyarlılığı anlatan bir oyun sergiledi. Tiyatro ekibi geri dönüşüm sonucu hazırladıkları ilk sembolik defteri, törende bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Müsteşarı Mustafa Öztür’e verdi.

Törene katılımlarıyla ayrı bir renk katan Hababam Sınıfı’nın emektar oyuncularından Ahmet Arıman ve Tuncay Akça davetlilerden büyük alkış aldı. Törende sanatçı Tuncay Akça, meşhur kahkahasını yeniden canlandırdı. Ahmet Arıman ise yaptığı konuşmada filimde yaptıkları her yanlış hareketin sonunda gidip öğretmenlerinden özür dilediklerini ve bu şekilde gönüllerini aldıklarını söyledi.

Programın sonunda geri dönüşümden elde edilen 500 bin defter, sınıflardaki öğrencilere dağıtıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri