Geri dönüşüm kampanyası

Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulunda dönem sonu kitap ve geri dönüşüm toplama kampanyası başladı. Kampanya 18 Haziranda sona erecek

Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulunda dönem sonu kitap ve geri dönüşüm toplama kampanyası başladı. Kampanya 18 Haziran’da sona erecek.

Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulunda okullarının kapanmasına az bir süre kala yeni bir projeye daha imza atıldı. Konu hakkında açıklamada bulunan Müdür Yardımcısı Ahmet Memiş, “Amacımız, velilerimizin de yardımı ile öğrencilerimizin kazandığı çevre bilincini kuvvetlendirmektir. Bununla birlikte kullanılmayan kitapları yeniden kullanmak, imkânı az olan öğrencilere kitap ulaştırmak, toplumda sosyal yardımlaşma duygusuna çocuklara yaşatmak ve atıkları yeniden kazanarak gelecek nesillere daha temiz bir dünya sağlamaktır” dedi.

Öğrencilerin iki yıldır yapılan çalışmalar sonunda yardımlaşma, çevre ve geri dönüşüm bilinci kazandığını belirten Ahmet Memiş, “Öğrencimizin gönüllü çevre dostu olarak bizzat görev alması ve çalışmalara destek vermesi, uzun süreli kalıcı davranışlara vesile olacaktır. Yeniden kullanılabilir kitap, defter, hikâye kitabı ve test kitapları uygun yerlere ulaştırılacaktır. Geri dönüşüme uygun maddeler de ilgili fabrikalara ulaştırılacaktır. Evinizdeki kitap, karton, kâğıt, cam, naylon ve benzeri malzemeleri öğrencilerle okulumuza gönderebilirsiniz. Kampanya bitiş tarihimiz; 18 Haziran 2012 tarihidir. Bu tarihe kadar kitap ve geri dönüşüm ürünü getiren öğrencilere, imkânlar dâhilinde ve teşvik amaçlı küçük hediyeler verilecektir” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri