Geri dönüşlerden 19 puan kazandı

Süper Lig’de 4 maçtır yenilmeyen ve 3 galibiyet, 1 beraberlikle çıkışa geçen Konyaspor, geriye düştüğü maçlarda en çok puan toplayan 3. takım oldu.Anadolu Kartalı, bu maçlarda 19 puanı almayı başardı

Son haftalarda çıkış yakalayan arabam.com Konyaspor oynadığı maçlarda ilginç bir istatistiğe imza attı. Yeşil-beyazlı ekip geriye düştüğü maçlarda başarılı dönüşlere imza atarak sahadana puan ya da puanlarla ayrılmayı başardı.

Süper Lig'de 4 maçtır yenilmeyen ve 3 galibiyet, 1 beraberlikle çıkışa geçen Konyaspor, geriye düştüğü maçlarda en çok puan toplayan 3. takım oldu. Anadolu Kartalı, bu maçlarda 19 puanı almayı başardı. Bu alanda Beşiktaş ve Fenerbahçe 23'er puanla zirveyi paylaşıyor.

ANTALYASPOR: 1 KONYASPOR: 1

Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu haftasında Antalyaspor, Konyaspor'la karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele 1-0 geriye düşen Yeşil-beyazlı ekip son saniyede Calvo’nun golüyle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı

KONYASPOR: 1 KASIMPAŞA:1

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Arabam.com Konyaspor sahasında Kasımpaşa ile 1-1berabere kaldı. 1-0 geriye düşen yeşil-beyazlı ekibe beraberliği getiren golü 82.dakikada Guilerhme Sitya attı

TRABZONSPOR: 2 KONYASPOR: 2

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor deplasmanına konuk olan Arabam.com Konyaspor rakibi karşısında iki penaltı golü sonrası 2-0 geriye düşmesine rağmen maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekibin gollerini Mame Diouf kaydetti.

KAYSERİSPOR: 1 KONYASPOR: 2

Süper Lig 14. hafta maçında Konyaspor, deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geldi.

RHG Stadyumu'nda oynanan maçı Konyaspor 2-1 kazandı. Yeşil beyazlı ekip 8. dakikada geriye düştüğü maçta 9. dakikada Francisco Calvo ve 22. dakikada penaltıdan Mame Diouf’un golleri ile kazanmayı başardı.

KONYASPOR: 2 ALANYASPOR: 2

Arabam.com Konyaspor Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Corendon Alanyaspor ile sahasında 2-2 berabere kaldı. Kartal 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 geriye düştü. Yeşil-beyazlı ekip Amir’in uzatma dakikalarında attığı penaltı golü sonrasında sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

FATİH KARAGÜMRÜK: 3 KONYASPOR: 3

Arabam.com Konyaspor Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda oynanan maçta VavaCars Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ilk yarısını 2-0 yenik kapatan yeşil-beyazlı ekip ikinci yarıda Mame Diouf’un golleri ile skoru 2-2’ye getirdi. Konyaspor rakibinin 89. dakikada gelen golüne engel olamadı ve maç 3-2’ye geldi. Maçın uzatma dakikalarında Mame Diuof’un golüyle yeşil-beyazlı ekip maçı 3-3’e getirdi ve sahadan bir puanla ayrıldı

KONYASPOR: 2 GALATASARAY: 1

Arabam.com Konyaspor Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında lider Galatasaray ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip 1-0 geriye düştüğü maçta rakibini Soner Dikmen ve Oğulcan Ülgün golleriyle 2-1 yendi.

ÜMRANİYESPOR: 2 KONYASPOR: 2

Arabam.com Konyaspor Spor Toto Süper Lig’in 27. hafta maçında deplasmanda son sırada yer alan Ümraniyespor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında iki kere geriye düşmesine rağmen karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Goller Mame Diouf ve Soner Dikmen’in kafasından geldi.

KASIMPAŞA: 1 KONYASPOR: 2

Konyaspor ligin 31. hafta maçında deplasmanda Kasımpaşa'yı Calvo ve Mame Diouf'un golleri ile 2-1 yendi. Yeşil-beyazlı ekip maçın başında 1-0 geriye düşmesine rağmen zorlu deplasmandan 3puanla ayrılmayı başardı

KONYASPOR: 2 TRABZONSPOR: 1

Arabam.com Konyaspor sezonun 32.hafta maçında sahasında Trabzonspor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip 1-0geriye düştüğü maçı Pozuelo ve Soner Dikmen'in golüyle 2-1 kazandı.

KONYASPOR: 2 KAYSERİSPOR:2

Arabam.com Konyaspor sezonun 33. hafta maçında evinde Kayserispor ile karşılaştı. Rakibi karşısında iki kez geriye düşen yeşil-beyazlı ekip karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ayrıldı.

Yeşil-beyazlı ekibin gollerini Uğurcan Yazğılı ve Soner Dikmen kaydetti.

SAİT ÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri