Gereği düşünüldü

Torku Selçuk Üniversitesi için kader günü. Yıllardır Beko Basketbol Ligi'ne yükselme hedefiyle sezona başlayan ancak Play-Off'ta elenen Üniversite'nin başvurusun federasyon kabul ederse 1. lige yükselecek. Temsilcimiz daha önce Erdemir ile isim hakkının s

Torku Selçuk Üniversitesi'nin Erdemir Ereğli'nin ligden çekileceğini açıklamasının ardından bulunduğu girişimler sonuç vermiş ve isim hakkının satın alınması konusunda anlaşma sağlanmıştı. Erdemir ile her konuda anlaşan Torku Selçuk Üniversitesi federasyona başvuruda bulunmuştu. Federasyon konu ile ilgili kararını büyük ihtimalle bugün açıklanacak. Eğer başvuru kabul edilirse Selçuk Üniversite'si gelecek sezon Beko Basketbol Ligi'nde mücadele edecek.

Yeni sezon hazırlıklarını günde çift çalışma ile sürdüren temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi önceki gün dinlenirken dün çift çalışma ile güç artırma antrenmanlarına başlıyor Sezona güçlü bir şekilde hazırlandıklarını belirten Basketbol Şube Sorumlusu Kerem Öten “ İyi bir kadro kurduğumuza inanıyorum. Bu kadro hem 1. nemde 2. Lig’de oynayabilecek kalitede. Çalışmalarımız iyi bir tempoda sürüyor. Salı ve Çarşamba günleri Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Mersin Büyükşehir Belediyesi ile hazırlık maçları oynayacağız. Bu maçlar eksiklerimizi görme adına iyi bir fırsat. Sezonun başlamasına kadar hazır hale geleceğimize inanıyorum” dedi.

MÜJDELİ HABER BEKLENİYOR

Öte yandan Torku Selçuk Üniversitemizde Beko Basketbol Ligi umudu sürüyor. Erdemir Ereğli ile 1. Lig haklarının devri konusunda anlaşan Selçuk Üniversitesi, Basketbol Federasyonu’ndan gelecek haberi bekliyor. Kararın bugün kamuoyuna açıklanması bekleniyor. Temsilcimiz federasyondan onay çıkması durumunda 4 yıllık aranın ardından tekrar Beko Basketbol Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri