Genelkurmay: Türk Bayrağı İndirilerek Üç Yerinden Yakıldı

Genelkurmay Başkanlığı, kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından 26 Ekim günü Mersin Akdeniz ilçesinde Akadeniz Anaokulu'nda bayrak direğindeki Türk Bayrağı'nın ipi kesilerek alındığını, Yeşilçimen İlköğretim Okulu'nda...

Genelkurmay Başkanlığı, kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından 26 Ekim günü Mersin Akdeniz ilçesinde Akadeniz Anaokulu'nda bayrak direğindeki Türk Bayrağı'nın ipi kesilerek alındığını, Yeşilçimen İlköğretim Okulu'nda ise bayrak direğinde bulunan Türk Bayrağı indirilerek, üç yerinden yakıldığını duyurdu.

Genelkurmay’dan yapılan yazılı bilgilendirmede, 27 Ekim günü saat 21.00 sıralarında Şırnak Beytüşşebap Ayvalık Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından icra edilen yol kontrol ve araması esnasında, sivil bir araçta yapılan aramada, 15 adet Kaleşnikof piyade tüfeği ele geçirildiği kaydedildi.

26 Ekim günü Van Çaldıran'da ise arazide bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği ile bölücü terör örgütü kıyafeti bulunduğu ve Yaşkütük Jandarma Karakol Komutanlığına teslim edildiği ifade edildi.

Ayrıca önceki gün (26 Ekim) bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin Muş Malazgirt'te silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğunu bildirdi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri