Genelkurmay Başkanı Özel İle Bazı Kuvvet Komutanları Diyarbakır’da

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile bazı kuvvet komutanları Diyarbakır’a geldi. Özel, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti. Özel’in bugün Diyarbakır’da kalacağı öğrenildi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral...

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile bazı kuvvet komutanları Diyarbakır’a geldi. Özel, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti. Özel’in bugün Diyarbakır’da kalacağı öğrenildi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, özel uçakla Diyarbakır'a geldi. Muharip Hava Kuvvet Komutanlığını ziyaret eden Özel daha sonra 7. Kolordu Komutanlığı'na geçti. Özel, akşam saatlerinde Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti. Özel’i valilik bahçesinde Diyarbakır Valisi Aksoy ve vali yardımcıları karşıladı. Valilik şeref defterini imzalayan Özel, daha sonra valilik makamına geçti. Yaklaşık 1,5 saat süren görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti.

Özel valilik çıkışında gazetecilerin sorusu üzerine nezaket ziyaretinde bulunduğunu söyledi. Özel, “Nezaket ziyareti eskiden beri görüştüğüm vali beyi ziyaret ettim” dedi.

Diyarbakır Valisi Aksoy ise Özel’in bugün Diyarbakır’da bulunduğu ve nezaket ziyaretinde bulunduğunu söyledi. Özel’in ziyareti nedeniyle Diyarbakır Valiliği çevresinde güvenlik önlemleri alındı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri