Gençlik Ve Spor Bakanı Kılıç: Güreşimiz Güzel Sinyaller Vermeye Başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ,Türk güreşinin daha güzel sinyaller vermeye başladığını söyledi.Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te düzenlenen ve bugün yapılan finallerle sona eren Dünya Büyükler Güreş Şampiyonası’nda...

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ,Türk güreşinin daha güzel sinyaller vermeye başladığını söyledi.

Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te düzenlenen ve bugün yapılan finallerle sona eren Dünya Büyükler Güreş Şampiyonası’nda Grekoromen Güreş Milli Takımı’nın dünya üçüncüsü olması vesilesiyle açıklamada buluna Bakan Kılıç, "Ümit ediyorum ki burada yaşadığımız mutluluğu daha üst seviyelerde yaşatacağız." dedi.

Bakanı Kılıç, öncelikle Güreş Milli Takımı’nın başarısında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Güreş takımımız hem serbestte hem de grekoromende dünya üçüncüsü oldu. Tüm kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Federasyonumuzu tebrik ediyorum; emeği geçen antrenöründen malzemecisine herkese teşekkür diyorum." ifadelerini kullandı.

Türk güreşinin gelecekte daha da önemli seviyelere gelmesi inancında olduğunu dile getiren Bakan Kılıç, "Ümit ediyorum ki burada yaşadığımız mutluluğu daha üst seviyelerde yaşatacağız. Güreşimiz güzel sinyaller vermeye başladı. Biz birlik ve beraberlik içerisinde buradaki çalışmalarımızı daha da artırarak güreş dünyamızın daha da başarılı olmasını sağlamak için her türlü desteğimizi vereceğiz. Koordineli ve organizeli bir şekilde Türk halkına daha büyük sevinçler armağan etmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Bugün sona eren Dünya Büyükler Güreş Şampyonası'nda Türkiye toplamda 1 altın 3 gümüş ve 5 bronz madalya olmak üzere 9 madalya kazandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri