Gençlik Ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç: Dopingle Mücadelede Geri Adım Atmayacağız

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, dopingle ilgili geçmişte çok sıkıntılar çektiklerini belirterek, dopingle mücadelede hiçbir şekilde geri adım atmayacaklarını söyledi.    Antalya Belek'te yapılan Federasyonlar...

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, dopingle ilgili geçmişte çok sıkıntılar çektiklerini belirterek, dopingle mücadelede hiçbir şekilde geri adım atmayacaklarını söyledi.

    Antalya Belek'te yapılan Federasyonlar Boyutuyla Türk Sporunun Geleceği Çalıştayı'nda konuşan Bakan Kılıç, doping konusunda kararlı olduklarının altını çizdi.

    Federasyon başkanları, kulüp başkanları, akademisyenler ve çok sayıda sporcu ve basın mensubunun yer aldığı çalıştay açılışında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı, “Farklı sıkıntılar yaşadık geçmişte. Bunları hiçbir zaman örtbas etmeye çalışmadık. Bir sorunumuz vardı biz bununla yüzleştik, yüzleşmeye devam ediyoruz. Çalışmalarımızda devam edecek ve hiçbir şekilde de geri adım atmayacağız. Şevkimizi kırmak isteyenlerde olabilir, bizi üzen olaylarda olabilir. Yeri gelir iyi niyetimiz karşılık bulmayabilir. Ama biz yolumuza devam edeceğiz, hiçbir şey bizi yıldırmayacak. Bu konuda duruşumuz açıktır, nettir. Ben artık spor camiasınında bu noktadaki duruşumuzun ciddi manada algılandığını düşünüyorum.” diye konuştu.

     CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri