Gençlik örnek olmaya devam ediyor

Öğrencilerine milli ve manevi değerleri benimsetmek için farklı çalışmalara imza atan Özel Gençlik İlköğretim Okulu, Vanda Hatıran Olsun adlı bir yardım kampanyası daha düzenledi

Öğrencilerine milli ve manevi değerleri benimsetmek için farklı çalışmalara imza atan Özel Gençlik İlköğretim Okulu, “Van’da Hatıran Olsun” adlı bir yardım kampanyası daha düzenledi.  Van’ın Saray ilçesindeki öğrenci kardeşlerine giyim ve kırtasiye yardımında bulunan öğrenciler örnek bir toplum hizmeti daha gerçekleştirerek ve Saray İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından teşekkür plaketi aldı.

Okul Meclisi tarafından organize edilen ve “Sende Fazlalık Olan Başka Bir Kardeşinin İhtiyacı Olabilir” sloganıyla yürütülen kampanyaya öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Renkli paylaşımların yaşandığı etkinlikte öğrenciler kendi kullandığı kalemlerden de göndererek farklı bir paylaşımda bulundu. Öğrenciler, amaçlarının kullanılmış kalemleri göndermek değil aynı kalemle farklı yürekleri buluşturmak olduğunu ifade etti. Yardımların yanında Van’da yaşayan kardeşlerine bir de mektup göndererek duygularını ve sevgilerini ilettiler.

Bu örnek çalışma için teşekkürlerini sunan Saray İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Buzkan bir de teşekkür plaketi gönderdi. Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Üstünel tarafından Saray ilçesi adına verilen teşekkür plaketinde yapılan organizeden duyulan memnuniyet ifade edilerek, yapılan yardımlar için teşekkür edildi.

Bu çalışmaların örnek olacak önemli adımlar olduğu ifade eden Okul Müdürü Barış Çağlayan Çakır, değerler eğitimi ve toplum hizmeti çalışmalarıyla toplumdaki kardeşlik bağlarını kuvvetlendirmek gerektiğini söyledi.  Daha sonra kampanyayı organize eden okul meclisine ve kampanyaya destek veren öğretmen, veli ve öğrencilere teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri