Gençlik milli iradeyle ülkesine sahip çıktı

Girişimci genç ufuklar derneği öncülüğünde Konya memur sen il başkanlığı ve şubat grubu destekleriyle gerçekleştirilen "Gençlik ve Siyasal Katılım" adlı konferans sona erdi.

Süleyman Demirel Kültür Merkezi (SDKM)'de gerçekleştirilen programa Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Konya Memur-Sen İl Başkan'ı Nazif Karlıer, Girişimci Genç Ufuklar Derneği Genel Başkanı Ebubekir Ergin, Eğitim Bir-Sen 2 No'lu Şube Başkan'ı Şenol Metin, Konya İŞKUR Müdürü Emrah Keleş Konya Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Ersöz Konya Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürü Mehmet Sorgun, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, KONSİAD Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, gençliğin ülke için önemini vurgulayarak "Ülkemiz 15 temmuzda büyük bir badire atlattı. Gençlik milli iradeyle ülkesine sahip çıktı. Gençliğe yapılan yatırımlar attırılmalı” dedi. Girişimci Genç Ufuklar Derneği Genel Başkanı Ebubekir Ergin de şunları kaydetti: "Dernek olarak etkinliklerimizi sürdürüyoruz. Misyon ve vizyon sahibiyiz. Gençliğin öneminin farkındayız. Çalışmalarımızı var gücümüzle devam ettireceğiz."

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri