Gençlik konserleri coşkulu başladı

Meram Belediyesi tarafından Gençlik Haftası münasebetiyle düzenlenen Gençlik Konserleri, İsmail YKnın verdiği konserle başladı.

Meram Belediyesi tarafından Gençlik Haftası münasebetiyle düzenlenen Gençlik Konserleri, İsmail YK’nın verdiği konserle başladı. Anıt alanındaki konsere binlerce kişi katıldı.

Sevilen sanatçı Reha Yeprem’in sunuculuk yaptığı programın başında Recep Demirkaynak, yaptığı stand-up gösterileriyle geceye renk kattı. Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, her iki sanatçıya günün anısına çeşitli hediyeler verdikten sonra yaptığı konuşmada gençlere çok önemli mesajlar verdi. Gençlerin bayramını kutlayan Kalaycı, “Böyle güzel günlerinizde sizlerle olmaya devam edeceğiz. Buradan baktığımızda sizlerin görüntüsü öyle güzel ki; erkeği-bayanı, yaşlısı-genci, omuz omuza, bir ve berabersiniz. Yanınızdaki arkadaşınızın siyasi görüşü çok farklı olabilir bu hiç problem değil. Burada yan yana durabiliyorsanız, bu ülke için, şehrimiz için, ilçemiz için, Türkiye’nin geleceği için çalışıyorsanız geri kalan her şey boş. Burada birlikte olduğunuz gibi ülkemizin menfaati için de birlik ve beraberlik içinde çalışacağınıza yürekten inanıyorum. Gençlik konserlerimizin ilkine çok yoğun bir katılım gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Sevilen sanatçılar Muazzez Ersoy ve Uğur Işılak’ın konserlerine de bekliyoruz” dedi.  Kalaycı, belediyenin önemli hizmet ve yatırımları hakkında da bilgi verdi. Sevenlerinin tezahürat gösterileri arasında sahneye gelen İsmail YK, seslendirdiği eserlerle büyük alkış aldı. Konya’da konser vermekten mutluluk duyduğunu ifade eden ünlü sanatçı, zaman zaman minikleri sahneye çıkararak birlikte şarkı söyledi. Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, farklı şehirden teklif almasına rağmen Gençlik Haftası’nda konser vermek için Konya’yı tercih ettiği için sevilen sanatçı İsmail YK’ya teşekkür etti. Başkan Kalaycı, günün anısına İsmail YK’ya çeşitli hediyeler verdi.

 Meram Belediyesi Gençlik Konserleri,  bu akşam Muazzez Ersoy ve yarın(20 Mayıs) da Uğur Işılak konserleriyle sona erecek. Anıt alanında saat 20’de başlayacak bu konserlerde Esra Harmanda sunuculuk yapacak.

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri