Gençlik imanlı olmalı

Saadet Partisi Karatay Gençlik Kolları Mart ayı olağan divan toplantısında konuşan Abdullah Bozkurt, “Çanakkale'yi geçemeyenler bugün TV'lerde yaptıkları tahribatlarla bizleri geçmeye çalışıyorlar. İmanlı gençlik yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi

Saadet Partisi Karatay Gençlik Kolları Mart ayı olağan divan toplantısı gerçekleştirildi. Parti il binasında gerçekleştirilen toplantıya Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Eski Başkan Yardımcısı Abdullah Bozkurt, Karatay İlçe Başkanı Ali Genç, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda genç katıldı. Mahalle ve bölge temsilcilerinin yoklamasıyla başlayan divan toplantısında ilk olarak kürsüye gelen Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Ali Genç, ülkede ahlak ve maneviyatın dip yaptığını belirterek, "Biz Milli Görüş olarak 46 yıl önce 'Önce ahlak ve maneviyat' diyerek yola çıktık. Ahlak ve maneviyatını kaybetmiş toplumlar yıkılmaya mahkumdurlar. Önce ahlak ve maneviyat diyen tek partiyiz" dedi. Saadet Partisi'nin 'Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya' hedefinin olduğunun altını çizen Genç, şöyle konuştu: "Saadet Partisi'nden başka yeni bir dünya hedefi olan ve bu yolda çalışan parti yoktur. Biz dünyayı değiştirmek için çalışıyoruz. Önümüzdeki seçimlere de gece gündüz demeden çalışacağız."

İMANIMIZIN GEREĞİNİ YAPIYORUZ

Programın onur konuğu Abdullah Bozkurt medyanın yaptığı tahribatlarla önceliklerimizi unutturduğunu ifade ederek, "Peygamberimize Müslümanlara hakaret edildiği zaman Türkiye'den tek Saadet Partisi'nin gür sesi çıkmıştır. Dini değerlerimize sarılmak imanımızın ve kulluğumuzun bir gereğidir. Bir genç olarak sizler de ilk olarak kul olun. Öğretmen öğrencilerine 'Büyüyünce ne olacaksınız?' diye sorarken, tüm öğrenciler 'Doktor, öğretmen, mühendis' gibi meslekler sayarken bir zeki öğrenci 'kul' olacağım demiştir. Öğretmen ısrarla üç defa sormuş ardından öğrenci, 'Önce kul' olacağım deyip sonra bir meslek söylemiş. Kelime-i Tevhid'in ikinci cümlesinde peygamber efendimizi, Allah'ın 'kulu ve rasulü' diye anıyoruz. Kulluk önce gelir" şeklinde konuştu. "Cihad ibadeti kulluğumuzun büyük bir kısmını oluşturuyor" diyen Bozkurt, sözlerine şöyle devam etti: "Bizim bu salında yaptığımız toplantı bir cihaddır. Neden? Çünkü biz burada iyinin, güzelin, faydalının ve adaletin hakim kılması için, Allah rızası için çalışıyoruz. Bizim yaptığımız her çalışma Siyonizm'e bir darbedir. Bu çalışmayı yaparken 5 şeye dikkat edeceğiz; 1.Sağlam inançta olacağız. Seyit Çavuş'un 276 kiloluk mermiyi kaldırması iman ile olmuştur. 2. İlim sahibi olacağız. 3.Ahlak sahibi olacağız. İslam güzel ahlaktır. 4.Feraset sahibi olacağız. Olayların arka yüzünü göreceğiz. Çanakkale'de bizi geçemeyenler bugün TV'lerde yaptıkları tahribatlarla bizleri geçmeye çalışıyorlar. Bunun farkında olacağız.5. olarak ise aksiyon sahibi olacağız. Erbakan hocamız gibi cihat delisi olacağız."

İKTİDAR SOKAKLARDAN GELİR

Daha sonra kürsüye gelen Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Taşbaşı da Allah rızası için çalıştıklarını vurgulayarak, "Afrika'da aç, susuz kalmış bir çocuk için çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmaları iktidar olmak için değil, başkanımızdan emir aldığımız için değil, Allah rızası için yapacağız. Karatay gençliğimizin sokakta çalışma ne işe yarayacak diye düşünmeyin. Bir atın nalındaki problem savaşı kaybettiriyorsa, sizlerin sokaklarda yaptığınız çalışmalar da Saadet Partisi'nin iktidarını sağlayacaktır. Dünya mazlumları sizin çalışmalarınızı bekliyor." şeklinde konuştu.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri