Gençlik için çalışıyoruz

AGD Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak, gençliğin ülke ve millet için önemine dikkat çekerek, "Genliğimiz en büyük sermayemizdir. Gençliğimiz milli ve manevi değerlerle yetişmesi yönünde çalışıyoruz" dedi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şubesi yöneticileri Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette AGD Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak, AGD Konya Şubesi Planlama ve Organizasyon Başkanı Eyüp Kamil Gaysı, AGD Konya Şubesi İnsan Kaynakları Müdürü Sami Başgil, Gençlik FM Genel Müdürü Muhammed Ali Kaya ve AGD Konya Şubesi Sekreterya Komisyon Şube Başkanı Arif Gündoğdu hazır bulundu. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar, AGD'nin gençlik için yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, "AGD bilinçli ve şuurlu bir gençliğin yetiştirilmesi yönünde önemli çalışmalar yapıyor. Merhaba Gazetesi olarak AGD'nin çalışmaları yakından biliyoruz ve destekliyoruz. Sizlerin çalışmalarının duyurulması için elimizden geldiği kadar çalışıyoruz. Bu gazete ümmetin gazetesidir. Sizlere destek vermek görevimizdir. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

GENÇLİĞİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

AGD Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak da konuşmasına Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Recep Çınar'a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, başladı. Gençliğin ülke ve millet için önemine dikkat çeken Parlak, "Biz AGD olarak şu iki şeye dikkat çekiyoruz. Birincisi vatan ikincisi ise gençliktir. Vatanı kaybederseniz, bunun telafisi yoktur. Gençliği de kaybederseniz, bunun da telafisi yoktur. Gençlik elden giderse bir daha geri getirmeniz mümkün değildir. AGD olarak gençliğimizin milli ve manevi değerlerle yetişmesi yönünde çalışmalarımız devam ediyor. Yaz kampları düzenliyoruz. Dini derslerin yanı sıra spor dersleri de veriyoruz. Yaz spor okullarımız devam ediyor" dedi.

MESUT TURAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri