Gençlik Eğitimden personele ödül

Gençlik Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Özel Gençlik İlköğretim Okulu, Özel Enderun Liseleri ve Gençlik Dershanelerinde çalışan personel ve sorumlu idareciler Özel Gençlik İlköğretim Okulun

Gençlik Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Özel Gençlik İlköğretim Okulu, Özel Enderun Liseleri ve Gençlik Dershaneleri’nde çalışan personel ve sorumlu idareciler Özel Gençlik İlköğretim Okulu’nda bir araya geldi.

İnsan Kaynakları Uzmanı Ali Öğüt, yedi aydır faaliyetlerini sürdüren İnsan Kaynakları Birimi’nin verimliliğinden bahsederek personel çalışmalarının daha verimli olması hakkında yapılacak düzenlemeler konusunda bilgi verdi. Düzenlenen gecede tüm personel yemek eşliğinde eğlenceli vakit geçirdi. Personeli bir araya getiren bu gece; kapsamı, geleceğe ışık tutması ve ekip çalışması bakımından önemli bir buluşma fırsatı oldu.

İnsan Kaynakları Uzmanı Ali Öğüt, ilerleyen süreçlerde daha sık buluşacaklarını ifade ettikten sonra sistemli bir yapı içerisinde koordineli şekilde çalışmanın gerekliliği üzerinde durdu. Personelle sürekli iletişim halinde olacağını ve çalışma sisteminde yeniliklere imza atacaklarının müjdesini veren Öğüt, eğitimde gerçekleştirilen hizmetin önemine değinerek, başarının bir bütün olarak aile ortamı içerisinde geleceğini belirtti. Hizmetiçi Eğitim Seminerlerinin farklı konularda personele yönelik olarak devam edeceğini söyleyen Öğüt, personelin sürekli aktif olması gerektiğinin altını çizdi.

Program sonunda personele kıdem yıllarına göre ödüller ve plaketler takdim edildi. Gençlik Eğitim Kurumları personel kadrosu düzenlenen bu toplantıdan son derece memnun kaldıklarını ve bu tür buluşmaların belirli aralıklarla düzenlenmesi gerektiğini ifade ederken bu geceyi düzenleyen yönetim kuruluna teşekkür edildi.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri