Gençlere siyaset tavsiyeleri

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya İl Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanlığı’nın haftalık mutat olarak düzenlediği yönetim kurulu toplantısına bu hafta Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve AK Parti Konya İl Teşkilatlandırmadan Sorumlu Başkan Yard
 İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi koordinesinde gerçekleştirilen toplantıda, gençlerin siyasetteki yeri ve önemi konuşuldu. İl Başkan Yardımcısı İyibildiren, gençlerin geleceği belirleyecek kişiler olduğunu belirtirken, Karatay Belediye Başkanı Hançerli, topluma faydalı hizmetlerin gerçekleştirilebilmesi için gençlerin gördüğü her türlü eksikliği yerel yöneticilerle paylaşmasını ve destek istemesini tavsiye etti.
Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 55’ini gençlerin oluşturduğuna işaret eden İyibildiren, “Ancak dikkatle bakıldığında milli ve manevi duyguları eriyen, eritilen bir gençlik görüntüsü var. Çalışan, ilkeleri olan gençler, bu vatanın vazgeçilmezidirler. Bu ülkenin dinamizmi açısından gençler çok önemlidir” dedi.
Karatay Belediyesi olarak gençliği her platformda yakından takip ettiklerini ve çalışmalarına katkıda bulunmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Başkan Mehmet Hançerli, “Gençlerimiz şehrimizde gördüğü tüm eksiklikleri çekinmeden bizimle paylaşmalıdır. Belki bizim eksikliklerimiz olabilir, onlar bizim eksikliklerimizi dile getirmelidir” diye konuştu. Yönetim kurulu toplantısına katılımlarından dolayı Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk İyibildiren’e teşekkür eden Başkan İzi ise, “Amacımız siyaset değil, bu vatana hizmet etmektir. Siyaset bizim için hizmet yolunda bir araçtır” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri