Gençlere özel destek

Kent Konseyi’nin faaliyetlerinin ilçeye önemli katkılar sunduğunu belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yeni eğitim-öğretim döneminde de önemli çalışmalara imza atılacağını kaydetti

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi bünyesinde Karatay Kent Konseyi Hizmet Binasında faaliyet yürüten Ortaöğretim Çalışma Grubu, Karatay’daki liselerde öğrencilere yönelik geniş çaplı çalışmalar gerçekleştiriyor.

KENDİLERİNİ KEŞFETMESİ SAĞLANIYOR

Karatay’da okullarda gençlerin akademik ve sosyal becerilerini artırmaya yönelik yapılan bu çalışmalar, farklı alanlardaki atölye faaliyetleri ve eğitici etkinlikler ile dikkat çekiyor. Bez çanta tasarım atölyesi, fotoğrafçılık atölyesi gibi yaratıcı etkinlikler sayesinde öğrenciler hem el becerilerini geliştirme hem de sanatsal yönlerini keşfetme imkânı buluyor. Ayrıca, düzenlenen kariyer günleri ile öğrenciler, geleceklerini şekillendirme ve farklı meslek alanları hakkında bilgi edinme fırsatına erişiyorlar.

Karatay Belediyesi Kent Konseyi’nin faaliyetlerinin ilçeye çok önemli katkılar sunduğunun altını çizen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Ortaöğretim Çalışma Grubunun yeni eğitim-öğretim döneminde de önemli çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Başkan Hasan Kılca; Kent Konseyi Ortaöğretim Çalışma Grubu’nun çalışmalara dair yaptığı açıklamada, “Gençler, ülkemizin geleceği. Onların en iyi şekilde yetişmesi için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye kararlıyız. Ortaöğretim Çalışma Grubu, bu hedef doğrultusunda önemli bir adım atıyor. Öğrencilerimizin başarıları için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri