Gençlere milli ve manevi eğitimler sürüyor

AGD tarafından düzenlenen ve liseli öğrencilerin katıldığı kış kampları sona erdi.

Türkiye’nin en büyük gençlik organizasyonu olan AGD tarafından her yıl düzenlenen Kış Kampları, yine dolu dolu programlarla sona erdi. Liseli öğrenciler, milli ve manevi eğitimlerin yanı sıra eğlenceli aktiviteler de gerçekleştirdi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Liseler Komisyonu tarafından organize edilen Kış Kampları, tüm Türkiye’de 20 Ocak’ta başladı. Yüzlerce noktada binlerce gençle gerçekleştirilen kış kamplarına yoğun ilgi gösterildi. Kış Kampları’nda gençler birçok eğitim ve faaliyetlerle ara tatillerini dolu dolu geçirme imkânı buldu.

“BU KIŞ İÇİMİZ ISINDI”

Türkiye’nin her ilinde gerçekleştirilen Kış Kampları’nda liseli gençler tarihi mekânları doğal güzellikleri gezerken; halı saha, PlayStation, buz pateni, paintball gibi faaliyetlerle de eğlendiler.

MİLLİ VE MANEVİ EĞİTİMLER

Gezi ve eğlenceli faaliyetlerin yanında Kış Kampları’nda liseli gençler “Dünyamızın Hali, Hakk-Batıl Mücadelemiz, Niçin Çalışmalıyız, Küresel İfsat ve Islah Vazifemiz” gibi eğitimlerle de fikri anlamda ara dönemi değerlendirmiş oldu. AGD Liseliler Komisyonu Kış Kamplarını kaçıran gençlere de seslendi: “Kış Kampları’na katılan veya kaçıran gençlerimizle dönem boyunca “Karavan Grupları”yla içimizi ısıtan faaliyetlerle rotamıza devam ediyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri