Gençlere Hindistan'dan siber güvenlik eğitimi

Konyalı gençlerin de yer aldığı 53 katılımcıya Hindistan şirketi LearnFly Academy ve LearnFly Türkiye birlikteliğiyle, Hindistan'dan CEH(Beyaz Şapkalı Hacker), CISSP sertifikalı iki profesyonel tarafından uzaktan eğitim semineri verildi.

Toplam 3 saat süren ve 15.12.2018 tarihinde Türkiye saatiyle 18.30' da başlayan seminerde, katılımcılara teknik olarak bir sisteme sızma, sosyal mühendislik; büyük bir sistemin güvenliğinin sağlanmasıyla ilgili bilgiler paylaşıldı Konyalı gençlerin sertifikaları dün gerçekleşen kısa bir etkinlikle, LearnFly Türkiye'nin Konya il lise temsilcisi Berat Ercan tarafından katılımcılara sunuldu. Ercan, "Bu tip etkinliklerin giderek artmasının ilerde gençlere katkısının olacağını ve LearnFly Hindistan ve Türkiye ekibine teşekkürlerini ilettiğini belirtirken, LearnFly Türkiye Genel Yöneticisi H.Berat Yıldırım katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek bu tip etkinlerin bazı dönemlerde sıkça yapılabileceğinin de altını çizdi.

LEARNFLY™ NEDİR?

Udemy platformuna benzer bir sistem olan Hint şirket LearnFly™ , profesyonellerin eğitimlerini yüklediği ve sattığı bir platform olduğu gibi, aynı zamanda profesyonellerin de sanal sınıf açarak belirli bir ücret karşılığı eğitim verdiği alan. Türkiye dahil 5 farklı ülkede hizmet veren LearnFly™ , 50+ sabit çalışanıyla ve alanında uzman binlerce egitmeniyle kurumsal ve bireysel çözümler üretmektedir.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri