Gençler’de imza şov

Deplasmanlı Lig’de mücadele edecek olan Konya Gençlerbirliği transferde 5 oyuncuya imza attırdı. Kulüp Başkanı Kasım Tekeci, kulüp olarak transfer çalışmalarını bir an önce tamamlamak istediklerini söyledi
Yeni sezonda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ilk defa uygulanacak Deplasmanlı Amatör Lig’de mücadele edecek olan Konya Gençlerbirliği transferde 5 oyuncuya imza attırdı. Altınbaş Kuyumculuk’ta yapılan imza törenine Konya Gençlerbirliği yöneticileri ve yeni transferler katıldı. Takımı yeni sezonda teknik direktör Cengiz Savaş’a emanet eden mavi-beyazlı ekip önceki gün 5 oyuncu ile sözleşme imzaladı.
Sezonun başlamasına sayılı günler kala Konya Gençlerbirliği ekibi Selçuklu Belediyespor’dan, Murat Demirci, Mehmet Akman, Telekomspor’dan, Adnan Sarı, Mesut Demir ve Kilis Belediyespor’dan Çağdaş Çankaya ile sözleşme imzaladı.
Yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını ifade eden Konya Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Kasım Tekeci, “Sezonun başlamasına sayılı günler kaldı. Kulüp olarak transfer çalışmalarımızı bitirerek bir an önce hazırlıklara başlamak istiyoruz. Bu sezon ilk defa kurulan ligde mücadele edeceğiz amacımız Konya’yı bu ligde en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi. Kulübe çevreden forma renklerini siyah-beyaz yapmaları için baskı geldiğini söyleyen Tekeci bu konuyla ilgili olarak çalışmalarının olduğunu alınabilecek kararların önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını ifade etti.
Mavi-beyazlı ekibin tecrübeli çalıştırıcısı Cengiz Savaş, yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını söyledi. 1. ve 2. etap çalışmalarını Konya’da sürdüreceklerini ifade eden Savaş; “Konya dışı için henüz bir çalışma planımız yok. Öncelikle lige iyi hazırlanıp Konya’yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Konya merkezinin ligde mücadele edecek tek takımıyız. Konya’nın ve spor camiasının bizleri desteklemesini gönülden arzu ediyoruz. Gerek idman sahası gerekse manevi açıdan bizlere sahip çıkılmasını istiyoruz. TÜFAD, ASKF ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile birlikte Konya’nın bize vereceği manevi destek ile ekibimizi 3. Lig’e taşıyacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.
Konya Gençlerbirliği’nin Onursal Başkanı İbrahim Çınar Altınbaş Kuyumculuk’ta gerçekleştirilen imza töreninde geçtiğimiz yıllardan beri takımlarını ayakta tutmanın mücadelesini verdiklerini söyledi. Konya’nın başarısı için emek verdiklerinin altını çizen Çınar; “Hiç kimseden maddi bir destek beklemiyoruz. Tek beklentimiz bize manevi açıdan destek vermeleri ve takımın önünü açmalarıdır. Örneğin, bir soyunma odası bir idman sahası bizim önümüze prosedürlerle çıkmamalı. Konya’yı en iyi şekilde temsil etme azmimiz böyle basit olaylarla kırılmamalı ki bizde her zamanelimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışalım. İnşallah bu sezon mücadele edeceğimiz ligde Gençlerbirliği’ni ve Konya’yı en iyi şekilde temsil ederiz. Sezonun tüm takıma hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri