Gençlerbirliği’nde hüsran: 2-4

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Konya Gençlerbirliği sezonun 3. hafta maçında sahasında Niğde Belediyespor ile karşılaştı.
Maçın 2. dakikasında Çağdaş ile 1-0 öne geçen mavi-beyazlı ekip karşılaşmayı 4-2 yenik tamamladı. Şehit Muharrem Samur Sahasında oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Konya Gençlerbirliği Çağdaş’ın 2. dakikada attığı golle 1-0 üstün başladı. Mücadelenin ilerleyen dakikalarında konuk ekip Niğde Belediyespor oyuna dengeyi getirdi. Müsabakanın 19. dakikasında Serdar 1-1’lik eşitliği sağlayan golü kaydetti. Bu golden sonra toparlanan konuk ekip daha etkili bir futbol ortaya koydu. İlk yarının sonlarına doğru Taha Berk Niğde Belediyespor’u 2-1 öne geçiren golü kaydetti. 41. dakikada gelen bu golle Konya Gençlerbirliği ilk devreyi 2-1 yenik tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısına da konuk ekip Niğde Belediyespor etkili başladı. Maçın 51. dakikasında Gökhan takımının 3. golünü kaydetti. 62. dakikada Ali Rıza durumu 4-1’e getirdi. Konya Gençlerbirlği’nin 2. golü ise 89. dakikada Timur’dan geldi. Gençlerbirliği 3. hafta sonunda da galibiyetle tanışamadı.

SAHA: Şehit Muharrem Samur
HAKEMLER:  Gökmen, Arda, Tülin Yavuz Sevinç, Kerim Karmazak
KONYA GENÇLERBİRLİĞİ: Emre, Ahmet(M. Tuğrul), Mesut, H. Hüseyin, Ömer, Yasin, Davut, Çağdaş(Bayram), Hakan, Timur, Harun(Mehmet)
NİĞDE BELEDİYESPOR: M. Ali, Y.Selim, Fatih, Serkan, Ali, Yasin(Gökhan), Taha Berk, İlhan, Faruk(Raşit), Serdar(Cemal), A. Rıza
GOLLER: Dk 2 Çağdaş 89 Timur(Konya G.B). Dk 19 Serdar, 41 Taha Berk, 51 Gökhan, 62 Ali Rıza(Niğde Bld)
SARI KARTLAR: Çağdaş, Mesut, H. Hüseyin, Mehmet(Konya G.B) M. Ali, Y. Selim, A. Rıza(Niğde Bld) 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri