Gençlerbirliği evinde lidere boyun eğdi: 1-3

Deplasmanlı Bölgesel Lig 6. Grupta mücadele eden Konya Gençlerbirliği sezonun 15. hafta maçında sahasında lider Manavgat Evrensekispor’u ağırladı
Gençlerbirliği evinde lidere boyun eğdi: 1-3
Deplasmanlı Bölgesel Lig 6. Grupta mücadele eden Konya Gençlerbirliği sezonun 15. hafta maçında sahasında lider Manavgat Evrensekispor’u ağırladı. Siyah-beyazlı ekip 1-0 öne geçtiği maçta rakibine 3-1 yenildi. Şehit Muharrem Samur Stadı’nda oynanan maça Konya Gençlerbirliği istekli başladı. Karşılaşmanın 6. dakikasında Hasan Hüseyin’in güzel vuruşu ile 1-0 öne geçen siyah-beyazlı ekip ilk devrenin son dakikasında Mubin’in attığı gole engel olamadı. İlk devre bu skorla tamamlandı.  Konya Gençlerbirliği devreye 1-1 beraberlikle ve 10 kişi olarak girdi.  Siyah-beyazlı ekibin forveti Tuğrul 40.dakikada girdiği bir pozisyonda rakip taım kalecisi Giray’a  kasti tekme attığı gerekçesi ile hakem tarafından direk kırmızı kartla oyun dışında bırakıldı. Bu dakikaya kadar oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Konya Gençlerbirliğispor devrenin sonunda yediği beraberlik golü ile de moralman bir çöküş yaşadı. Karşılaşmanın ikinci yarısına bir kişi eksik başlayan Konya Gençlerbirliği konuk ekibin ataklarına çok fazla karşılık veremedi. Lider Managat Evrensekispor karşılaşmanın 70.dakikasında galibiyet golünü buldu. Bu dakikada Ömer attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. Bu golle moral bulan konuk ekip karşılaşmanın sonlarına doğru  Zafer ile 3. golü buldu.  Karşılaşmada ara ara tansiyon yükselse de ciddi bir olay  yaşanmadan karşılaşma tamamlandı. Konya Gençlerbirliği 15. hafta sonunda da galibiyet yüzü göremedi.  Siyah-beyazlı ekip haftayı 5 puanla tamamladı. Evrensekispor ise puanını 30 yaparak liderliğini korudu. 
SARAYÖNÜ 1 PUANLA DÖNDÜ
Deplasmanlı Bölgesel Lig 6. Grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor sezonun 15. hafta maçında deplasmanda Antalya Demre Belediyespor’a konuk oldu. Yeşil-siyahlı ekip 1-0 geriye düştüğü maçı 81. dakikada Hakan’ın attığı golle 1-1 berabere tamamladı. Demre Kale Stadı’nda oynana karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.  Mücadelenin 2. yarısında ev sahibi ekip Eren’in golü ile 1-0 öne geçti. Eren 70.dakikada soldan orta şut karışımı bir şutla topu filelerle buluşturdu.  Sarayönü Belediyespor bu gole 81. dakikada Hakan ile cevap verdi. karşılaşma bu skorla tamamlandı. Sarayönü Belediyespor aldığı beraberlikle puanını 25 yaptı. 
ÇUMRA DEPLASMANDAN ELİ BOŞ DÖNDÜ: 1-0
Ligin 15. hafta maçında Anamur Belediyespor’a konuk olan Çatalhöyük Çumra Belediyespor rakibine 1-0 yenildi. Ev sahibi ekibin golü 66. dakikada Yunus’tan geldi.   

STAD: Şehit Muharrem Samur
HAKEMLER: Hadi Dedeoğlu, Muammer Uçar, Erdal Beğenen
KONYA GENÇLERBİRLİĞİ: Emre, Mesut, Bayram, Ömer, Çağdaş, Ebubekir(A. Emrah), Ahmet, Emincan, M. Tuğrul, Timur, H. Hüseyin(Taner)
MANAVGAT EVRENSEKİ: Güray, Levent, Ömer, Serdar, Erkut, Mustafa(Muzaffer), Turgut, Mustafa Yüksel(Melih), Ünal, Mubin(Cengiz), Zafer
GOLLER: Dk 6 H. Hüseyin(Gençlerbirliği), 45 Mubin, 70 Ömer, 82 Zafer(Evrensekispor)
KIRMIZI KART: Dk 40 Tuğrul( Gençlerbirliği)
STAD: Demre Kale
HAKEMLER: Mert Murat Mertadam, İbrahim Bayram, İsmail Özmen
DEMRE BELEDİYESPOR: Selçuk, Abdullah, Timuçin(Özcan),Yılmaz, Berat, İsa, Eren(Haşim), Hüseyin, İbrahim, Hasan, Güzel
SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Erdi, Ali(Mustafa), Turan, Kenan, Feyzullah, Hüsamettin, A. Osman(Bahadır), Nuri, Hakan, Tayyar, Serkan(Kemal)
GOLLER: Dk 70 Eren (Demre Belediyespor), 81 Hakan(Sarayönü Belediyespor)
STAD: Anamur İlçe
HAKEMLER: Çağlar Erdoğan, Naci Ediz Ertüzün, Nurettin Taşkesen
ANAMUR BELEDİYESPOR: Mustafa, Orhan, Mehmet, Cankat, Yunus, Gökay, Salih, Adem, Yusuf, Gökhan, Murat
ÇATALHÖYÜK ÇUMRA BELEDİYESPOR: Mustafa, Özcan, H.Hüseyin, Douğşhan, Sabit, Ahmet, Veysel, Vahyettin, Muzaffer, Selim, Murat
GOL: Dk. 66 Yunus(Anamur Belediyespor)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri