Gençlerbirliği Anamura bileniyor

Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta son haftalarda gençleştirdiği kadrosuyla iyi sonuçlara imza atan Konya Gençlerbirliği, Anamur Belediyespor ile Pazar günü sahasında oynayacağı maça gal
Herkesin düştü gözüyle baktığı ve umut kestiği bir dönemde ligde kalma yolunda tekrar şans yakalayan siyah-beyazlı takımın genç antrenörü İbrahim Özalp, “Konya Gençlerbirliği, son maçın son dakikasına kadar var olma savaşını sürdürecektir. Bizim en büyük üzüntümüz, seyircimiz önünde galip gelememek. Konyalı futbolseverlere bir galibiyet hediye etmeyi çok istiyoruz. Dışarıda galip geldik ama, Konya’da galibiyetimiz yok. İddialı Anamur Belediyespor’u yenip, hem tükenmediğimizi göstermek hem de Konya’da galip gelmek istiyoruz. Ligde kalan dört maçımıza da, üç puan için çıkacağız. Rakiplerin kimler olduğu önemli değil, bizim için her rakip aynıdır. Genç oyuncularıma güveniyorum. Kadroya girdikten sonra nasıl gerekeni yapmışlarsa, kalan haftalarda da gerekeni yapacaklardır. Pazar günkü maça tüm Konyalı futbolseverleri davet ediyorum. Onların desteğine çok ihtiyacımız var. Gelenler pişman olmayacak ve istediğimizi alarak sahadan ayrılacağız. Tek korkum, her maçta bir kişi eksik oynuyoruz. Çünkü neredeyse tüm maçlarımızda bir oyuncumuz kırmızı kart görüyor. İnşallah aynı şeyleri yaşamayız” dedi.
ÇATALHÜYÜK ÇUMRA VAZGEÇMİYOR
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Lig 6. Grupta güçlü kadrosuna rağmen sezon başından bu yana istediğini elde edemeyen temsilcimiz Çatalhüyük Çumra Belediyespor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Karaman Gençlerbirliği Gençlik ve Spor maçı hazırlıklarını antrenör Mümin Duru nezaretinde sürdürüyor. Rakiplerini yenerek rövanşı almak ve bu ligde kalıcı olmak istediklerini belirten yeşil-kırmızılı takımın antrenörü Mümin Duru, “Çatalhüyük Çumra Belediyespor daha önce de söylediğim gibi, bir kez daha tekrar ediyorum bu ligin en güçlü takımıdır. Maalesef sezon başından bu yana inanılmaz şanssız sonuçlar alıyoruz. Ne var ki, bizim bu ligden düşmek gibi bir endişemiz yok. Cezalı ve sakat oyuncularımızın çokluğu da, bizi şu anda bulunduğumuz konuma getirdi. Buradan bir an önce kurtulmak, kalan dört haftayı 12 puanla kapatarak Bölgesel Lig’de tutunacak ve gelecek sezon üst sıralara oynayacağız. Bunu başaracak kadro kalitesine ve maddi imkanlara sahibiz. Karaman Gençlerbirliği, ligin ikinci yarısında toparlanarak iyi sonuçlar alan bir takım. Onların bu durumu bizi ilgilendirmiyor. Deplasmanda rakibimizi yenip rövanşı almak ve bir an önce üst sıralara çıkmak istiyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri