Gençler umut verdi

Konyasporun genç futbolcuları Abdullah Çoban ile Aykut Uluç, yeşil-beyazlı ekibin iyi bir hava yakaladığını bildirdiler. Genç futbolcular Giresundan da puanla döneceklerini söylediler

Konyaspor’un genç futbolcuları Abdullah Çoban ile Aykut Uluç, yeşil-beyazlı ekibin iyi bir hava yakaladığını bildirdiler. Genç futbolcular Giresun’dan da puanla döneceklerini söylediler

 

 

Konyaspor’un genç futbolcusu Abdullah Çoban, takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını ve bununda alınan sonuçlarla ortada olduğunu belirtti. Genç oyuncu Abdullah, yaşanılan güzelliklerin ve beraberinde gelen çıkışın devam etmesi adına kalan maçlarda daha fazla mücadele edeceklerini söyledi. İstanbul Güngörenspor maçında 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Abdullah Çoban bu konuda şunları söyledi.

 

 "Takımımızın uyumu son derece iyi. Ağabeylerimiz bize sürekli yardımcı oluyorlar. Bu da saha içerisindeki performansımıza olumlu yansıyor. Bunun son örneği İstanbul Güngörenspor maçı oldu. Skor dezavantajına rağmen oyunda üstünlüğümüzü rakibimize kabul ettirdik. Girdiğimiz pozisyonlardan sadece ikisini değerlendirdik ve önemli bir üç puan aldık. Bu galibiyet bizi üst sıralardan koparmadı. İyi bir gidişimiz var. Bunu Giresunspor ile deplasmanda oynayacağımız maçta da devam ettirmek istiyoruz. Kazanmak adına elimizden gelen tüm gayretimizi ve mücadelemizi sahaya yansıtacağız. Biz takım olarak yakaladığımız çıkışın ve güzelliklerin devam etmesini istiyoruz. Gerçeği söylemek gerekirse hiç kimse bizden bu başarıyı beklemiyordu. Birlik beraberliğimiz sayesinde bu günlere geldik. Daha da iyi olması adına çalışmalarımızı ve mücadelemizi yapacağız."

 

AYKUT, SONUÇ TESADÜFİ DEĞİL

 

Konyaspor'un genç futbolcularından Aykut Uluç, genç oyuncular olarak sezon başında kendilerine verilen fırsatı iyi kullandıklarını ve bunun sonucu olarak milli takımlara oyuncu vermeye başladıklarını belirtti. Aldıkları sonuçların kesinlikle tesadüfi olmadığını iyi takım olmanın karşılığında geldiğini dile getiren Aykut sözlerini şöyle sürdürdü.
"Aldığımız bu önemli galibiyet tüm camiamıza hayırlı olsun. Bu çıkışımızın tesadüfi olmadığını zor bir deplasman olan Giresunspor maçında da devam ettirmek istiyoruz. Bunun için çalışmalarımıza başladık. Amacımız her maçta Konya'yı ve Konyaspor'u en iyi şekilde temsil etmek. Deplasmanlardaki başarılı performansımızı Giresunspor karşısında da sürdürerek zorlu maçlar öncesinde moral bulmak istiyoruz. Takım olarak iyi bir hava yakaladık. Birlikteliğimizin sonuçlara yansımaya devam edeceğine ve istediğimiz sonuçla Giresunspor maçından ayrılacağımıza inanıyoruz."

 

Genç futbolcu Aykut Uluç  açıklamasını şöyle tamamladı. "Bizden beklenmeyen bir çıkış yakaladık ve bunun devamını da getirmek istiyoruz. Genç oyuncular olarak verilen şansları en iyi şekilde kullandığımıza inanıyorum. Bunun sonucunda ilk olarak Abdülkerim Bardakçı arkadaşımız U19 Milli Takımına seçildi ve oynadı. Ben bunun devamının geleceğine inanıyorum. Sezonu bu şekilde devam ettirip, sonunda da istediğimiz hedefe ulaşmak arzusundayız. Hazırlık döneminden itibaren takımda yer alan genç arkadaşlarımızla çok iyi çalışıyoruz. Burada oynamadığımız zaman A2 Takımımızda forma giyiyoruz ve grubumuzda lider durumdayız. Burada gerçekten çok iyi bir alt yapı arkadaşlığı var. Bu da A Takıma yansıyor. Hem A takımda hem de A2 takımında çok iyi bir birlikteliğimiz var. Bunu devam ettirip güzellikleri yaşamaya devam edeceğiz." (Spor Servisi)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri