Gençler tatillerini geziyle değerlendiriyor

GSGM Organizasyonlar Dairesi Başkanlığının 2011 yılı faaliyet programı kapsamında geçen yıl gençlerin hizmetine açılan Antalya Akseki Yayla Kampına ilk kafile götürüldü.
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Uluslar arası Organizasyonlar Dairesi Başkanlığı’nın 2011 yılı faaliyet programı kapsamında geçen yıl gençlerin hizmetine açılan Antalya Akseki Yayla Kampına ilk kafile götürüldü. İlk dönemi 21 Haziran da başlayan Antalya Akseki Bademli Yayla Kampı 45 şehirden 405 gencin katılımıyla gerçekleşti. Kamp süresince birçok gezi ve aktivitelerde bulunan gençler doğanın, havanın ve tabiatın güzelliklerini yaşama ve görme fırsatı buldu.
Kamp programı çerçevesinde kampa katılan gençleri 26 Haziran 2011 tarihinde Konya’ya getiren organizasyon yönetimi başta Mevlana Müzesi olmak üzere Alaaddin Tepesi, İnce Minare, Karatay Müzesi ve şehir gezisini gerçekleştirdiler. Söz konusu Konya gezisi programına Gençlik Merkezi olarak 30 kişilik gönüllü ve refakatçi gençlerle katkı sağladı Ayrıca gelen ekiplere Konya’nın meşhur etli ekmeği ikram edildi.
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Uluslararası Organizasyonlar Dairesi Başkanlığının 2011 yılı faaliyet programında yer alan, farklı şehir veya bölgedeki yaşayan gençlerin yeni yerler görmesi, kültürel farklılıkları tanıması, yeni arkadaşlıklar kurması ve deneyim kazanmalarının sağlanması amacıyla, Gençlik Merkezleri Arası Değişim Programı yapılıyor. Gençlik Değişim Programı kapsamında, Konya Malatya ile eşleşti.
Bu nedenle, Malatya iline 26 Haziran 2 Temmuz tarihleri arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi üyelerinden oluşan toplam 17 kişilik kafile değişim programının 1. Etabını gerçekleştirmek üzere Malatya’ya gitti. Malatya’ da Malatya Gençlik Merkezi gönüllüleri ve üyeleriyle çeşitli kültürel gezi ve aktivitelere katılacak olan Gençlik Merkezi 2. Temmuz tarihinde Konya’ya dönecek Değişim Programının 2. Etabı ise, 15-20 Temmuz 2011 tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilecek.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri