Gençler son haftalarda açıldı

TFF A2 Ligi 2. grupta mücadele eden Torku Konyaspor grup maçlarının son haftalarında kazandığı maçlarla moral buldu.

TFF A2 Ligi 2. grupta mücadele eden Torku Konyaspor grup maçlarının son haftalarında kazandığı maçlarla moral buldu. Sezon başından buyana ligde istediği performansı gösteremeyen yeşil-beyazlı ekip son 2 haftadır galip gelerek taraftarını sevindirdi.Yeşil-beyazlı ekip son oynadığı karşılaşmada evinde Boluspor'u 1-0 yendi. Yeşil-beyazlı ekip grubun son maçını 2 Ocakta Bursaspor'a karşı oynayacak. Geçtiğimiz sezon final grubunda mücadele eden Torku Konyaspor bu sezon klasman grubunda mücadele edecek.

Yeşil-beyazlı ekip katıldığı grubu lider tamamladığı takdirde Türkiye Şampiyonluğu için final grubundan gelecek 4 klasman grubundan gelecek 3 takım ile mücadele edecek. Torku Konyaspor şuana kadar kadar grubunda oynadığı 19 maçta 5 galibiyet 6 beraberlik 8 yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda 17 gol atarken kendi kalesinde 25 gol gördü ve 21 puan topladı.TFF A2 Liginde grup maçları tamamlandıktan sonra gruplarını ilk iki sırada biteren ekipler Final grubunda mücadele etme hakkı elde edecek. Final grubunda mücadele edecek takımlar lige 0 puanla başlayacak ve karşılaşmalar çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Bu grubun ilk 4 takımı Play-off maçlarında oynama hakkı eldecek.

Kademe müsabakaları sonunda gruplarında 4 Grupta 3-11  sırayı alan toplam  36  takım ise 4 Gruba ayrılacak. Müsabakalara kademe grubunda alınan puanlarla devam edilecek. Klasman grubu müsabakaları sonunda gruplarında ilk sırayı alan toplam  4  takım Play-Off  müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. Play-Off müsabakaları, final grubunu ilk dört sırada bitiren  4  takım ve klasman grubu müsabakaları sonunda gruplarında ilk sırayı alan 4 takım olmak üzere toplam 8 takım arasında TFF tarafından belirlenecek olan tarafsız saha veya sahalarda tek maç  eleme sistemine göre oynanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri