Gençler Ordu deplasmanına hazırlanıyor

TFF A2 Ligi 2. Grupta mücadele eden Konyaspor 20 Aralık Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyor.
 Geçtiğimiz hafta sahasında Kayseri Erciyesspor’u 1-0 yenerek rakibini liderlik koltuğundan indiren yeşil-beyazlı ekipte moraller yüksek. Teknik direktör Salih Eken nezaretinde çalışan Konyaspor’da tek düşünce ligin ilk devresini galibiyetle bitirmek. Ligde oynadığı futbol ve aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken yeşil-beyazlı ekip oynadığı 15 maçta 8 galibiyet 4 beraberlik 3 de yenilgi aldı. Diğer kulüplerin A takımdan oyuncu oynattığı ligde Konyaspor genç oyuncularla örnek bir mücadele örneği gösteriyor. Yeşil-beyazlı ekip pazartesi günü ilk devrenin son maçında Orduspor ile karşı karşıya gelecek.  Zorlu maça galibiyet hedefi ile gideceklerini ifade eden teknik direktör Salih Eken takımdaki havanın çok olumlu olduğunu ve daha da başarılı olacaklarını ifade etti. Eken, “Amacımız iyi futbol oynamak. Takım oyunuyla birlikte futbolcularımızın yeteneklerini geliştirmek. daha sonraki zamanlarda ise oyuncuları A takıma hazır hale getirmek. Ligde 5. sıradayız. Güzel futbol oynadığımızı düşünüyorum. Bu oyunu sonuca yansıttığımız zaman oyuncularımızın özgüveni biraz daha artıyor. Bu güzel oyunumuzu daha da geliştirmek için çalışıyoruz. Ordu deplasmanında galip gelerek devreye moralli girmek istiyoruz. Bunu yapacak güce de sahibiz” diye konuştu.
Rakip Orduspor 26 puanla Konyaspor’un hemen altında yer alıyor. Rakip oynadığı 15 maçta 7 galibiyet 5 beraberlik 3 de yenilgi aldı. Ligin ilk devresinin son haftasında oynanacak karşılaşmaların programı ise şu şekilde: Trabzonspor A.Ş.-Samsunspor, Gaziantepspor-Diyarbakırspor, Gaziantep B.Ş. Bld.Spor-Kardemir D.Ç. Karabükspor, Mersin İdman Yurdu-Sivasspor, Gençlerbirliği-Mke Ankaragücü, Kayseri Erciyesspor-Adanaspor A.Ş., Orduspor-Konyaspor, Kayserispor-Çaykur Rizespor A.Ş.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri