Gençler liglerinde heyecan sürüyor

Amatör liglerde bugün birbirinden zevkli maçlar oynanacak. 1. Küme U15 Futbol Ligi’nde 7, U17 Ligi’nde ise 2 karşılaşma gerçekleştirilecek.
U14 ve U15 Bölgesel Gençlik Geliştirme Ligleri Akdeniz Grubu’nda yer alan temsilcimiz Seydişehir Gücü ise Antalya’yı konuk edecek. U15 Ligi’nde Akdeniz Grubu’nda puansız sekizinci sırada yer alan Seydişehir Gücü bugün sahasında altıncı sıradaki Antalya Özel İdarespor’u konuk edecek ve mücadele saat 14.15’de başlayacak. Bu maçtan önce U14 Ligi Akdeniz Grubu’nda yer alan Seydişehir Gücü de yedinci sıradaki Antalya Özel İdarespor’u ağırlayacak.
Amötör 1. Küme U17 Futbol Ligi’nde Şehit Muharrem Samur Stadı’nda yapılacak maçta Konya Gençlerbirliği ile Ç. Çumra Belediyespor karşılaşacak ve mücadele saat 12.00’de başlayacak. Diğer maçta ise Ereğlispor seyircisi önünde Sarayönü Belediyespor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. U15 Ligi’nde Şehit Muharrem Samur Stadı’nda saat 14.00’deki maçta Konya Gençlerbirliği ile Ç. Çumra Belediyespor karşılaşırken, bu karşılaşmanın ardından Torku Şekerspor ile 1905 Ultraaslanspor 3 puan mücadelesi verecek.
U15 Futbol Ligi’nde oynanacak günün diğer maçları ise şöyle. Cumhuriyet Sahası: 12.30 Telekomspor-Havzanspor, 14.00 Tümosanspor-Araplarspor, 15.30 Konyaspor-Yeni Meramspor. Selçuklu Belediye Sentetik Saha: 14.00 Konya İdmanyurdu-Karabağ Gençlerbirliği, 15.30 Selçuklu Belediespor-Konya Karakartallarspor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri