Gençler liginde yarış kızışıyor

Futbol Amatör Küme U 19 Ligi gruplarında liderlik yarışı gün geçtikçe yeni bir görünüm alıyor
Süper Grupta Telekomspor maç fazlasıyla lider durumda. Geçtiğimiz hafta sonu Yolspor ile 0-0 berabere kalan Telekomspor puan hanesini 15 yaptı. Tümosanspor’un bay geçtiği haftada Telekom ekibi 2 puan farkla zirvedeki yerini korudu. Grubun 3. basamağında bulunan Konya Gençlerbirliği sahasında son dakikada yediği golle Ereğlispor’a 1-0 yenildi. Karşılaşmada siyah-beyazlı ekibe iki de kırmızı kart çıktı. Gençlerbirliği ekibi aldığı bu ilk yenilgisi ile 9 puanda kaldı. Ereğlispor ise puanını 8’e çıkararak 5. sıraya yükseldi. Demirspor ise aldığı hükmen galibiyet ile puanını 9 yaptı ve Gençlerbirliği’nin ardından averajla 9. sırada yer aldı. Selçuklu Belediyespor’un deplasmanda oynayacağı Beyşehir Belediyespor maçı hava muhalefeti nedeniyle ertelendi. 8 puanda bulunan Selçuklu Belediyespor haftayı maç yapmadığı için 6. basamakta tamamladı. Yolspor ise Telekomspor’dan aldığı beraberlikle hanesine 1 puan yazdırarak  5 puanla 7. sırada yer aldı. Beyşehir Belediyespor da haftayı maç yapmadan geçirdiği için 3 puanda kaldı ve 8. sırada yer aldı.
SÜPER GRUPTA SÜPER MAÇ
Amatör Küme U19 Ligi Süper Grupta 8. hafta maçları bugün oynanacak. Zirve yarışı içinde olan iki takım Telekomspor ve Tümosanspor bugün karşı karşıya gelecek. Telekomspor maç fazlası ve 2 puan farkla Tümosanspor’un önünde yer alıyor.   Merkez 3 Nolu sahada oynanacak mücadele saat 10.00’da başlayacak. Bu karşılaşma sonunda kazanan takım bu grupta ipi göğüsleyecek. Grupta oynanacak diğer maçların programı ise şu şekilde: 12:00 Selçuklu Belediyespor ? Demirspor (Selçuklu Sentetik), 13:00 Ereğlispor ? Konya Yolspor (Ereğli)
A GRUBUNDA KARAPINAR, B GRUBUNDA KADINHANI ZİRVEDE
 U19 Ligi A Grubunda  Havzanspor’u 7-0 gibi farklı bir skorla yenen Karapınar Belediyespor puanını16 yaptı ve zirvede yer aldı. Çatalhöyük Çumra Belediyespor da  Sanayispor karşısında 9-0 gibi farklı bir galibiyet alarak. Zirve takibini sürdürdü. Kırmızı-yeşilli ekip 13. puanla haftayı 2. sırada tamamladı. Zirvenin iki ismi bugün 8. hafta maçında Çumra’da karşı karşıya gelecek. Zorlu maç saat 13.00’te başlayacak. Konya 1907, Yeni Emirgazi Belediyespor’u  2-0 ile geçerek puan hanesini 10 yaptı ve 3. basamakta yer aldı. Yeni Emirgazi Belediyespor ise 6 puanda ve 4. basamakta kaldı. Karapınar Belediyespor’dan ağır bir yenilgi alan Havzanspor 6 puanla haftayı 5. sırada tamamladı.  Haftayı bay geçen Karapınar Esnafspor ise 4 puanla Havzan’ı takip etti. Sanayispor ise 2 puanla grubun son sırasında haftayı tamamladı. Grupta bugün 8. hafta maçları oynanacak müsabakaların programı şu şekilde: 12:00 ? Konya 1907 Spor ? Karapınar Esnafspor, 14:00 Havzanspor ? Yeni Emirgazi Belediye (3 Nolu Saha), 13:00 ? Ç.Çumra Belediyespor ? Karapınar Belediyespor (Çumra)
B Grubunda  Kadınhanı Belediyespor Muhasebe Gençler’i 5-1 gibi farklı bir skorla yenerek zirveye yerleşti. Muhasebe Gençlerspor ise 6 puanla 5. sırada kaldı. Haftayı bay geçen Ilgınspor 8 puanla ikinci sırada yer aldı. Bozkır gençlerbirliği ve Akşehir Endüstrispor maçı hava muhalefeti nedeniyle ertelendi. 4. sırada bulunan Selçukspor Cihanbeyli Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.  Cihanbeyli Belediyespor aldığı  bu beraberlikle ilk puanını hanesine yazdırdı. Grupta 8. hafta maçları bugün oynanacak. Müsabakaların programı şu şekilde: 13:00 Cihanbeyli Belediyespor ? Ilgınspor, 13.00 Kadınhanı Belediyespor ? Akşehir Endüstrispor, 13.00 Bozkır G.B. ? Selçukspor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri