Gençler Ligi’nde liderler değişmedi

U 17 Ligi A grubunda heyecan hafta sonu oynanan karşılaşmalarla devam etti.
Lider Demirspor, Telekomspor’u 5-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Grubun en gollü maçında ise Tümosanspor, Konya Gençlerbirliği’ni 9-2 yendi, ikinci sıraya yükseldi.Haftaya ikinci sırada giren Karapınar Belediyespor ise İhsaniye Gençler ile 1-1 berabere kalarak puan durumunda üçüncü sıraya geriledi. Grupta oynanan bir diğer karşılaşmada ise puansız Konya Yolspor’u konuk eden Çumra Belediyespor ise sahadan 4-0 gibi farklı bir skorla ayrılarak ligdeki ilk galibiyetini aldı.
ŞEKER’İN KEYFİNE DİYECEK YOK
U 17 Ligi B Grubu’nda lider Şekerspor, Konya 1907 karşısında şov yaptı. Rakibini 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden Şeker, puanını 12’ye yükselterek ligde yoluna kayıpsız devam etti. Konya 1907 ise 3 puan ile 5.sırada bulunuyor. Selçukspor’u 3-0 mağlup eden Araplarspor grupta ikinci sıraya yükselirken, ikincilik heyecanına da ayrı bir tat getirdi.Selçukspor bu sonuçla haftayı 4.sırada kapatırken, haftayı maç yapmadan bay geçen Ereğlispor ise 6 puanla üçüncü sırada yer aldı.
KONYASPOR DOLUDİZGİN
C grubunda liderlik koltuğunda oturan Konyaspor, Selçuklu Belediyespor deplasmanından 5-3’lük galibiyetle dönerek zirvede rakipsiz olduğunu gösterdi. Ligde bir galibiyeti bulunan Selçuklu Belediyespor ise 4.hafta sonunda 5.sırada yer aldı. Akşehir Belediye Kültür ve Akşehir Endüstri takımları arasında oynanan derbi karşılaşmasında ise gülen çıkmadı. Takımlar sahadan 2-2’lik skorla ayrılınca Akşehir Belediye Kültür, haftayı 7 puanla ikinci sırada kapattı. Akşehir Gençlik ise Yeni Meram’a evinde 3-1 yenildi.1905 ultraaslan ise haftayı bay geçti.
TELEKOM FIRTINASI SÜRÜYOR
U 15 Ligi A grubunda Araplarspor’u 4-0 mağlup eden Telekomspor liderliğini sürdürdü. Evinde konuk ettiği Konya İdmanyurdu’nu 3-2 ile geçen Çumra Belediyespor ise 9 puanla haftayı ikinci sırada kapattı.Karabağ Gençler ile 1-1 berabere kalan Tümosanspor ise önemli iki puan kaybetti.Karabağ Gençlerbirliği ise henüz galibiyetle tanışamadı.Konya Gençlerbirliği, Havzanspor’u 3-2 yenerek ligdeki ilk galibiyetini alırken, Havzanspor ise 9 puanla üçüncü sırada kaldı.
KARTAL ZİRVEYİ BIRAKMIYOR
U15 Ligi B grubunda Konyaspor’un liderliğini koruduğu haftada, Konya Şekerspor çıkışını sürdürdü. Konyaspor, Konya Kartalları’nı 5-0 yenerken, Şekerspor, Yeni Meramspor karşısında adeta gövde gösterisi yaptı. Rakibini 8-0 yenen Şekerspor, 28 golle grubun en fazla gol atan takımı oldu.Yeni Meramspor ise galibiyet hasretine bu hafta da son veremedi.1905 Ultraaslan,ligden çekilen Selçukspor karşısında 3-0 galip sayılırken,Selçuklu Belediyespor da Demirspor’u 5-0 mağlup etti. Selçuklu Belediyespor Şekerspor’un ardında averajla üçüncü sırada yer aldı. Demirspor ise 3 puanda kaldı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri